Conference League: Φαβορί η Ράγιο Βαγιεκάνο για την πρόκριση, 6η η ΑΕΚ στις πιθανότητες για το τρόπαιο, σύμφωνα με την Opta
Φαβορί είναι η Κρίσταλ Πάλας με 32,85%, μπροστά από: Στρασμπούρ (17,62%), Ράγιο Βαγιεκάνο (11,49%), Μάιντς (10,06%) και Φιορεντίνα (8,57%).
Φαβορί είναι η Κρίσταλ Πάλας με 32,85%, μπροστά από: Στρασμπούρ (17,62%), Ράγιο Βαγιεκάνο (11,49%), Μάιντς (10,06%) και Φιορεντίνα (8,57%).
Η ΑΕΚ, μοναδική ελληνική εκπρόσωπος στα προημιτελικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, βρίσκεται μεταξύ των οκτώ ομάδων του Conference League, που συνεχίζουν την προσπάθεια στο δρόμο για τη Λειψία, όπου θα φιλοξενηθεί στις 27 Μάϊου ο τελικός της διοργάνωσης.
Μετά την ολοκλήρωση της φάση των «16», η βρετανική εταιρεία αναλύσεων Opta, ανανέωσε-μέσω του υπερυπολογιστή της- τα προγνωστικά/πιθανότητες για το τρόπαιο.
Η ΑΕΚ είναι έκτη με ποσοστό 8,16%, μπροστά μόνο από ΑΖ Άλκμααρ (6,61%) και Σαχτάρ Ντόνεσκ (4,64%).
Φαβορί είναι η Κρίσταλ Πάλας με 32,85%, μπροστά από: Στρασμπούρ (17,62%), Ράγιο Βαγιεκάνο (11,49%), Μάιντς (10,06%) και Φιορεντίνα (8,57%).
Να σημειωθεί ότι στην προημιτελική αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και η Ράγιο Βαγιεκάνο, φαβορί για πρόκριση είναι-σύμφωνα με την Opta- οι Ισπανοί με 54,64%, έναντι 45,26% της ΑΕΚ.
Conference League – Έφτασε τα 343 γκολ, 1η επίθεση, 5η σε μεταβιβάσεις και προσπάθειες η ΑΕΚ
Είκοσι (20) γκολ σημειώθηκαν στις 8 ρεβάνς αναμετρήσεις στη φάση των «16» του Conference League (51 στην 1η αγωνιστική, 34 τη 2η αγωνιστική, 47 την 3η αγωνιστική, 41 την 4η αγωνιστική, 42 την 5η αγωνιστική, 41 την 6η αγωνιστική, 46 στα ματς των playoffs, 21 στα πρώτα ματς των «16»), φτάνοντας συνολικά τα 343, ήτοι 2,46 γκολ ανά παιχνίδι ή διαφορετικά ένα γκολ κάθε 37 λεπτά, με τα περισσότερα (63) να έχουν σημειωθεί στο χρονικό διάστημα 46′-60′, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της UEFA.
ΑΕΚ και Λεζ Πόζναν έχουν την καλύτερη επίθεση (από 18 γκολ), η Σαχτάρ Ντόνετσκ την μεγαλύτερη κατοχή (63,5%), η ΑΖ ‘Αλκμααρ τις περισσότερες προσπάθειες (175)-5η η ΑΕΚ με 142-, η Στρασμπούρ τις περισσότερες σωστές μεταβιβάσεις (88,6%)-5η η ΑΕΚ (85,8), η Φιορεντίνα έχει τα περισσότερα τάκλιν (160), η ΑΖ Άλκμααρ τις πιο πολλές ανακτήσεις μπάλας (444), καμία ομάδα δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε όλα τα ματς.
Μουαντιλμαντζί (Σάμσπουνσπορ) και Ίσακ (Λεχ Πόζναν) είναι πρώτοι σκόρερ (από 8 γκολ), Χόλσε (Σάμσουνσπορ) και Σμιτ (ΑΖ ‘Αλκμααρ) έχουν τις πιο πολλές ασίστ (από 5), Μίινανς (ΑΖ Άλκμααρ) και ίσακ (Λεζ Πόζναν)έχουν τις περισσότρες προσπάθειες στην εστία (από 19), τα περισσότερ τάκλιν (από 20) έχουν ο Βέμπστερ (Σκεντίγια) και ο Τσάβες (ΑΖ ‘Αλκμααρ), ο Σίλα (Σίγκμα Όλομουτς) τις πιο πολλές ανακτήσεις μπάλας (79), ο Λέμπαν (Τσέλιε)τις περισσότερες αποκρούσεις (47).
ολες οι ειδησεις
- Ανοσογνωσία: Η νευρολογική κατάσταση που δεν αφήνει τον ασθενή να αντιληφθεί ότι νοσεί
- Νοσοκομείο Μεταξά: Ο Ντύλαν έγινε ο πρώτος σκύλος θεραπείας με σταθερή παρουσία στο ΕΣΥ
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας με σχεδόν πέντε κιλά κάνναβης – Εκκρεμούσε ένταλμα για κλοπές (Βίντεο)
- Κεφαλογιάννη: Το 2025 ήταν χρονιά-ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό με πάνω από 43 εκατ. επισκέπτες
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr
