Διάρρηξη σε σπίτι στη Γλυφάδα – Πέταξαν το χρηματοκιβώτιο στην Παλαιά Φώκαια!
Οι δράστες κατάφεραν να μπουν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου που διαμένει ο άνδρας και να αφαιρέσουν ένα χρηματοκιβώτιο.

Οι δράστες κατάφεραν να μπουν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου που διαμένει ο άνδρας και να αφαιρέσουν ένα χρηματοκιβώτιο.
Θύμα διάρρηξης με τους δράστες να αφαιρούν από το σπίτι του στην Γλυφάδα ένα χρηματοκιβώτιο με χρήματα και κοσμήματα, έπεσε ένας 59χρονος.
Οι δράστες κατάφεραν να μπουν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου που διαμένει ο άνδρας στην οδό Ελευθερίας, στις 22:00 το βράδυ της Τρίτης και να αφαιρέσουν ένα χρηματοκιβώτιο που είχε πακτωμένο, μέσα σε ντουλάπα γραφείου.
Μέσα είχε κοσμήματα άγνωστης αξίας και χρήματα. Είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ένας υπάλληλος καθαριότητας στην Παλαιά Φώκαια, εντόπισε ένα χρηματοκιβώτιο πεταμένο σε κάδο σκουπιδιών, που όπως προέκυψε ανήκε στον 59χρονο, με τους δράστες να αφήνουν στο εσωτερικό του, προσωπικά έγγραφα του θύματος και κοσμήματα faux bijoux.
ολες οι ειδησεις
- Η ηθοποιός Φανή Κωστελίδου στο Newpost: «Το “μετάνιωμα” δεν έχει ηλικία, εξαρτάται πως κοιτά τις καταστάσεις ο καθένας»
- Ευρεία σύσκεψη στο Υπ. Κλιματικής Κρίσης για μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης χιονοπτώσεων
- Γλυκερία Τσολπίδου: Θύμα διαδικτυακού bullying η Ελληνίδα Miss Tουρισμός – «Μου εύχονταν μέχρι και να πεθάνω»
- Βόλος: Μεράκλωσε και έριχνε… μπαλωθιές στο μπαλκόνι – Καταδικάστηκε 65χρονος
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr