current views are: 70

12 Ιουλίου 2023
Δημοσίευση08:54

Διάρρηξη σε σπίτι στη Γλυφάδα – Πέταξαν το χρηματοκιβώτιο στην Παλαιά Φώκαια!

Οι δράστες κατάφεραν να μπουν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου που διαμένει ο άνδρας και να αφαιρέσουν ένα χρηματοκιβώτιο.

Δημοσίευση 08:54’
https://pixabay.com/

Οι δράστες κατάφεραν να μπουν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου που διαμένει ο άνδρας και να αφαιρέσουν ένα χρηματοκιβώτιο.

Θύμα διάρρηξης με τους δράστες να αφαιρούν από το σπίτι του στην Γλυφάδα ένα χρηματοκιβώτιο με χρήματα και κοσμήματα, έπεσε ένας 59χρονος.

Οι δράστες κατάφεραν να μπουν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου που διαμένει ο άνδρας στην οδό Ελευθερίας, στις 22:00 το βράδυ της Τρίτης και να αφαιρέσουν ένα χρηματοκιβώτιο που είχε πακτωμένο, μέσα σε ντουλάπα γραφείου.

Μέσα είχε κοσμήματα άγνωστης αξίας και χρήματα. Είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ένας υπάλληλος καθαριότητας στην Παλαιά Φώκαια, εντόπισε ένα χρηματοκιβώτιο πεταμένο σε κάδο σκουπιδιών, που όπως προέκυψε ανήκε στον 59χρονο, με τους δράστες να αφήνουν στο εσωτερικό του, προσωπικά έγγραφα του θύματος και κοσμήματα faux bijoux.


σχετικα αρθρα