Έκπληξη στον «Πιο αδύναμο κρίκο»: Ο Τάσος Δούσης αναλαμβάνει παρουσιαστής
Την περασμένη σεζόν την παρουσίαση έκανε η Μαρία Μπακοδήμου.
Την περασμένη σεζόν την παρουσίαση έκανε η Μαρία Μπακοδήμου.
- Το OPEN ανακοίνωσε στις 4 Αυγούστου 2026 ότι ο Τάσος Δούσης θα παρουσιάσει τον νέο κύκλο του τηλεπαιχνιδιού «Ο Πιο αδύναμος κρίκος».
- Ο παρουσιαστής θα συνεχίσει και με την ταξιδιωτική εκπομπή «Εικόνες» στο ίδιο κανάλι.
- Τη σεζόν που πέρασε την παρουσίαση του παιχνιδιού είχε η Μαρία Μπακοδήμου.
- Ο Δούσης αναλαμβάνει έτσι δεύτερο τηλεοπτικό ρόλο στο πρόγραμμα του OPEN.
- Η είδηση αφορά τον προγραμματισμό του σταθμού για τη νέα τηλεοπτική περίοδο.
Ο Τάσος Δούσης αναλαμβάνει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Ο Πιο αδύναμος κρίκος» στο OPEN τη νέα τηλεοπτική σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο σταθμός την Τρίτη 4 Αυγούστου.
Ο γνωστός παρουσιαστής θα διατηρήσει παράλληλα την εκπομπή «Εικόνες» στο πρόγραμμα του OPEN, συνεχίζοντας τα ταξιδιωτικά οδοιπορικά του σε προορισμούς ανά τον κόσμο.
Νέος παρουσιαστής στον «Πιο αδύναμο κρίκο»
Την περασμένη σεζόν την παρουσίαση είχε αναλάβει η Μαρία Μπακοδήμου.
Με τη νέα ανάθεση, ο Τάσος Δούσης προσθέτει στο τηλεοπτικό του πρόγραμμα έναν διαφορετικό ρόλο, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του «Πιο αδύναμου κρίκου» παράλληλα με τις «Εικόνες».
Η ανακοίνωση του ΟΡΕΝ
«Τον έχουμε συνηθίσει να ανακαλύπτει νέα μέρη, να μας γεμίζει όμορφες εικόνες και εμπειρίες και να μας κάνει να θέλουμε να ετοιμάσουμε βαλίτσες. Αυτή τη φορά, όμως, ο Τάσος Δούσης κάνει μια διαφορετική στάση. Προορισμός του; Το πλατό του πιο εμβληματικού τηλεπαιχνιδιού γνώσεων.
Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, με την πολυετή εμπειρία, εκτός από τις επιτυχημένες “Εικόνες” αναλαμβάνει και την παρουσίαση του “Πιο Αδύναμου Κρίκου” και φέρνει μαζί του αυτά τα στοιχεία που τον κάνουν ξεχωριστό: αμεσότητα, γρήγορη σκέψη, εύστοχο σχόλιο και καυστικές ατάκες που έρχονται την κατάλληλη στιγμή και δίνουν τον τόνο και τον παλμό.
Εδώ δεν υπάρχουν χάρτες ούτε ταξιδιωτικοί οδηγοί. Υπάρχουν μόνο γνώσεις, στρατηγική, ψυχραιμία και αποφάσεις που παίρνονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι παίκτες καλούνται να συνεργαστούν, να χτίσουν την τράπεζα των χρημάτων και, όταν έρθει η ώρα, να αποφασίσουν ποιος είναι ο πιο αδύναμος κρίκος της ομάδας.
Με τον χαρακτηριστικό αυθορμητισμό του, ο Τάσος Δούσης δίνει νέο ρυθμό σε ένα τηλεοπτικό format που έχει γράψει ιστορία και έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό παγκοσμίως. Γιατί στον “Πιο Αδύναμο Κρίκο” τίποτα δεν είναι δεδομένο: ένας σωστός γύρος μπορεί να σε απογειώσει και μια λάθος απάντηση να σε φέρει αντιμέτωπο με τη φράση που κανείς δεν θέλει να ακούσει: “Είσαι ο Πιο Αδύναμος Κρίκος!”.
Ένα συναρπαστικό ταξίδι με τον Τάσο Δούση στο τιμόνι, που υπόσχεται χιούμορ, ένταση και πολλές ανατροπές!
Έρχεται στο νέο πρόγραμμα του OPEN.»
ολες οι ειδησεις
- Ρέθυμνο: Ελεύθερος υπό όρους ο 52χρονος υπεύθυνος του δικτύου ΔΕΔΔΗΕ για τη φωτιά (Βίντεο)
- Κολυδάς για τον καιρό του Δεκαπενταύγουστου: Θερμότερο το διάστημα 8 με 10 Αυγούστου – Οι περιοχές που επηρεάζονται
- Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ μετά από πέντε χρόνια ο Δημήτρης Γιαννούλης
- Αριάνα Γκράντε: Σπάει τη σιωπή για την απόφασή της να αποσυρθεί προσωρινά από τα φώτα της δημοσιότητας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr