current views are: 12

17 Οκτωβρίου 2022
Δημοσίευση16:12

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι αστυνομικοί του ΑΤ Ομόνοιας για την καταγγελία της 19χρονης ότι τη βίασαν

Οι απολογίες τους διήρκησαν έξι ώρες και σε αυτές ισχυρίστηκαν ότι δεν ένιωσαν ότι υπήρξε ενδοιασμός ή απώθηση από την 19χρονη ενώ περιέγραψαν ότι υπήρχε ερωτικό κλίμα ανάμεσα σε εκείνους και την κοπέλα.

Δημοσίευση 16:12’
k35iy61666023719731 scaled

Οι απολογίες τους διήρκησαν έξι ώρες και σε αυτές ισχυρίστηκαν ότι δεν ένιωσαν ότι υπήρξε ενδοιασμός ή απώθηση από την 19χρονη ενώ περιέγραψαν ότι υπήρχε ερωτικό κλίμα ανάμεσα σε εκείνους και την κοπέλα.

Ότι έγινε έγινε με τη συναίνεσή της υποστήριξαν ενώπιον του ανακριτή οι δύο αστυνομικοί που κατηγορούνται ότι στις 11 Οκτωβρίου  βίασαν μία κοπέλα 19 ετών μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας και συγκεκριμένα στο χώρο των αποδυτηρίων. Οι ισχυρισμοί τους έπεισαν τις δικαστικές αρχές και αφέθηκαν ελεύθεροι με δυο περιοριστικούς όρους.

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και να δίνουν παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους .

Οι απολογίες τους διήρκησαν έξι ώρες και σε αυτές ισχυρίστηκαν ότι  δεν ένιωσαν ότι υπήρξε ενδοιασμός ή απώθηση από την 19χρονη ενώ περιέγραψαν ότι υπήρχε ερωτικό κλίμα ανάμεσα σε εκείνους και την κοπέλα .

Ο ένας από αυτούς υποστηρίζει: «Ενώ βρισκόμασταν σταθμευμένοι στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο μας πλησίασε μια κοπέλα και αναρωτιόταν αν θα πλήρωνε κάποιο πρόστιμο σε περίπτωση που γινόταν κάποιος υγειονομικός έλεγχος στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου και εργάζεται ως σερβιτόρα καθώς από τον Αύγουστο είναι ανασφάλιστη .Της απαντήσαμε ότι δεν γνωρίζουμε την διαδικασία που ακολουθείται σε τέτοιου είδους παραβάσεις και της είπαμε να πάει σε οικείο αστυνομικό τμήμα για να ενημερωθεί .Μιλήσαμε δέκα λεπτά μας είπε το όνομά της και ζήτησε από τους τρεις από εμάς να της δώσουμε το προφίλ μας στο Instagram».

Στη συνέχεια της είπαν ότι αποχωρούν όπως ισχυριζεται ο αστυνομικός και της πρότειναν να πάει αν ήθελε στο τμήμα της Ομόνοιας ώστε να ρωτήσει για το θέμα που την απασχολούσε ενώ «την ενημερώσαμε παράλληλα ότι υπήρχε το ενδεχόμενο στο σημείο να εμφανιστούμε και εμείς».  Η κοπέλα πήγε στο τμήμα και άρχισαν να συζητούν.  Μάλιστα όπως λένε τους είπε ότι συμμετείχε και σε μουσικό ριάλιτι τους τραγούδησε και τους μίλησε για προσωπικά της θέματα. Στη συνέχεια μπήκαν στο τμήμα και πήγαν προς τα αποδυτήρια. Ο αστυνομικός ισχυρίζεται ότι κάποια στιγμή ένιωσε άγχος και βγήκε έξω για να πάρει αέρα. Ένας συνάδελφος του τον φώναξε ότι τον ήθελε η κοπέλα Όταν μπήκε μέσα ισχυρίζεται ότι τον αγκάλιασε από μόνη της και εκείνος προχώρησε σιγά σιγά να την αγγίζει. «Δεν ένιωσα ότι υπήρχε απώθηση ή ενδοιασμός από εκείνη«  Διαπίστωσε ότι αιμορραγεί και εκείνη του απάντησε πως δεν έχει τίποτα και ότι δεν ήθελε να κάνει κάτι με με τον συνάδελφο του χωρίς όμως όπως λέει να του αναφέρει κάτι παραπάνω .Στη συνέχεια προχώρησε σε στοματικό έρωτα ενώ εκείνος όπως λέει ήταν αγχωμένος  και εκείνη του έλεγε να μην είναι όπως ισχυρίζεται «σε καμία στιγμή δεν αντιλήφθηκα ότι οι πράξεις έγιναν χωρίς την συναίνεση της Σε διαφορετική περίπτωση θα είχα διακόψει αμέσως την πράξη», υποστηρίζει.

Από την πλευρά της η κοπέλα στις δυο καταθέσεις ισχυρίζεται ότι εκείνη τους πλησίασε στο Θησείο και μετά πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα. Όπως αποκάλυψε το newpost είπε :

Μετά από λίγη ώρα περίπου στις έντεκα κάποιος δεν θυμάμαι ποιος μου είπε να καθίσω πάνω στο μεταλλικό γραφείο .Κάθισα ενώ εκείνοι ήταν όρθιοι και συνομιλούσαμε. Στη συνέχεια έφυγαν οι δυο από τους τρεις. Μόλις έμεινα μόνη μου με τον …χωρίς να μου πει κάτι ξεκίνησε να με φιλάει στο στόμα». Το κορίτσι στη συνέχεια περιγράφει πως φοβόταν και αυτός στη συνέχεια τη βίασε «Πονούσα πολύ και έβγαλα αναφώνημα πόνου και μου είπε μην φωνάζεις».  Στη συνέχεια όπως ισχυρίζεται μπήκε ο δεύτερος αστυνομικός και άρχισε να την αγγίζει.

«Είδα πάνω στη στολή του ότι φορούσε κάμερα στην οποία αναβόσβηνε το φως Φοβήθηκα μην με βιντεοσκοπεί « Η κοπέλα όπως λέει αιμορραγούσε και την επόμενη ημέρα επισκέφθηκε γιατρό «Δεν με χτύπησαν και δεν μου άσκησαν εν γένει σωματική βία Δεν με απείλησαν ότι θα μου κάνουν κακό αλλά φοβήθηκα πολύ για τη σωματική μου ακεραιότητα», καταλήγει.