14 Μαΐου 2024
Δημοσίευση: 17:15'

Ενοχλημένο το Μαξίμου με την ΕΡΤ και τη Μαρίνα Σάττι για τη Eurovision

Με μια αιχμή προς την Μαρίνα Σάττι απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου Παύλος Μαρινάκης στο ερώτημα δημοσιογράφων για το αν αληθεύει ότι υπήρξε δυσαρέσκεια στο Μαξίμου για το χασμουρητό της τραγουδίστριας την ώρα της συνέντευξης της ισραηλινής εκπροσώπου στο μουσικό διαγωνισμό

Επιμέλεια: Γιάννης Μαρκούτης
Δημοσίευση: 17:15’
Μαρίνα Σάττι
Επιμέλεια: Γιάννης Μαρκούτης

Με μια αιχμή προς την Μαρίνα Σάττι απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου Παύλος Μαρινάκης στο ερώτημα δημοσιογράφων για το αν αληθεύει ότι υπήρξε δυσαρέσκεια στο Μαξίμου για το χασμουρητό της τραγουδίστριας την ώρα της συνέντευξης της ισραηλινής εκπροσώπου στο μουσικό διαγωνισμό

«Σφόδρα ενοχλημένο είναι το Μέγαρο Μαξίμου (καθώς και το υπουργείο Εξωτερικών) με την Μαρίνα Σάττι» γράφει ο «Βηματοδότης», επειδή «Θέλησε να κάνει δική της εξωτερική πολιτική» (ενν. χασμουρητά με το Ισραήλ).

Και η στήλη καταλήγει ότι «Το Μαξίμου δεν θα αφήσει το θέμα να ξεχαστεί. Πέραν της μεταφοράς της δυσφορίας του προς την διοίκηση της ΕΡΤ, προτίθεται να εισηγηθεί ώστε ο θεσμός της εγκρίσεως του τραγουδιού να γίνεται πλέον με ψηφοφορία του κοινού και όχι με… απευθείας ανάθεση που κάνει τώρα (δηλαδή κάνει ό,τι θέλει) η ΕΡΤ».

Το «καρφί» Μαρινάκη στη Μαρίνα Σάττι

Με μια αιχμή προς την Μαρίνα Σάττι απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου Παύλος Μαρινάκης στο ερώτημα δημοσιογράφων για το αν αληθεύει ότι υπήρξε δυσαρέσκεια στο Μαξίμου για το χασμουρητό της τραγουδίστριας την ώρα της συνέντευξης της ισραηλινής εκπροσώπου στο μουσικό διαγωνισμό. Ταυτόχρονα ο κ. Μαρινάκης ρωτήθηκε και για το θέμα που προέκυψε μετά τις δηλώσεις χορευτών της ελληνικής αποστολής στην Eurovision που δήλωσαν Τούρκοι και υπήρξαν αντιδράσεις.

Ειδικότερα, σχετικά με το ζήτημα των χορευτών ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν ήταν δικαιολογημένες. Ωστόσο όπως είπε «ευτυχώς που έγινε επανόρθωση. Μιλάμε για Έλληνες πολίτες χωρίς να αμφισβητείται αυτό και ευτυχώς έγινε επανόρθωση.

Για την στάση που κράτησε η τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι την ώρα της συνέντευξης Τύπου και τα χασμουρητά που έκανε όταν μιλούσε η Ισραηλινή τραγουδίστρια, ανέφερε: «Η Eurovision δεν είναι διαδικασία άσκησης πολιτικής και ευτυχώς δεν εκδηλώνεται, δεν ασκείται, δεν διατυπώνεται η εξωτερική πολιτική μιας χώρας από την Eurovision. Έχει αντέξει στο χρόνο για να ενώσει τους λαούς μέσα από τη μουσική.

Θέλω να εκφράσω ένα προσωπικό σχόλιο, δεν έχει να κάνει με πολιτικές θέσεις, όταν κάποιος εκπροσωπεί μια χώρα ακόμα και σε έναν μουσικό διαγωνισμό ταξιδεύει με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου, πρέπει να προσέχει την συμπεριφορά του, την δημόσια εικόνα του και την συμπεριφορά του γενικότερα».

 


TOP NEWS

uncached