Δημοσίευση: 
Τελευταία ενημέρωση: 

Επικό τρολάρισμα: Οι παίκτες του Βελγίου πανηγύρισαν με χορό… Τραμπ (Βίντεο)

Οι Βέλγοι το πανηγύρισαν με την ψυχή τους…

Επιμέλεια: Νίκος Τσακμάκης
Δημοσίευση: 
Τελευταία ενημέρωση: 
Επικό τρολάρισμα: Οι παίκτες του Βελγίου πανηγύρισαν με χορό… Τραμπ (Βίντεο)
Glomex
Επιμέλεια: Νίκος Τσακμάκης

Οι Βέλγοι το πανηγύρισαν με την ψυχή τους…

Το τέταρτο γκολ των Βέλγων που σκόραρε ο Λουκάκου, έφερε πανηγυρισμούς που… απεικόνισαν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Η αδικία με την αναίρεση της κόκκινης κάρτας στον Αμερικανό παίκτη Μπάλογκαν, πείσμωσε τους Βέλγους.

Έτσι κέρασαν τις ΗΠΑ με …τέσσερα γκολάκια και έναν μικρό αποκλεισμό. Μάλιστα, στο τέλος χόρεψαν και …YMCA  για το τηλέφωνο Τραμπ στον Ινφαντίνο.

Μετά τη λήξη του αγώνα η Ομοσπονδία του Βέλγιο έκανε μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της γράφοντας «ανατρέψτε αυτό», αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για την ανατροπή της κόκκινης κάρτας του Αμερικανού ποδοσφαιριστή.

 

«Είπαμε στους εαυτούς μας ότι έπρεπε να μιλήσουμε στο γήπεδο. Αυτό κάναμε σήμερα. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα», δήλωσε ο Γιούρι Τίλεμανς μετά το τέλος του αγώνα.

«Δεν καταλαβαίναμε πραγματικά γιατί του επετράπη να παίξει, επειδή πήρε την κόκκινη κάρτα, αλλά δεν θέλαμε να επεκταθούμε, θέλαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε το παιχνίδι μας, και αυτό κάναμε σήμερα», πρόσθεσε ο Λουκεμπάκιο μετά την πρόκριση των Βέλγων.

Ο τερματοφύλακας Τιμπό Κουρτουά δήλωσε ότι η ομάδα αντιμετώπισε «έλλειψη σεβασμού» στις ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες.

Δείτε το βίντεο:

Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.