current views are: 15

10 Ιανουαρίου 2023
Δημοσίευση09:39

Ερντογάν: Φιέστες λατρείας εν όψει εκλογών – Του αφιέρωσαν καψούρικα τραγούδια οι ψηφοφόροι του – Τους έταξε ένα αλλιώτικο 2023

Φιέστες λατρείας στο πρόσωπο του Ερντογάν – Οι νέοι της χώρας του τραγουδούν και τον αποθεώνουν – Βίντεο

Δημοσίευση 09:39’
Ερντογάν

Φιέστες λατρείας στο πρόσωπο του Ερντογάν – Οι νέοι της χώρας του τραγουδούν και τον αποθεώνουν – Βίντεο

Ενώ οι εκλογές στην Τουρκία πλησιάζουν, οι φιέστες του Ταγίπ Ερντογάν πληθαίνουν με τον τούρκο πρόεδρο να το ρίχνει, ακόμα μια φορά, στα ερωτικά τραγούδια, για να δελεάσει τους νέους ψηφοφόρους του κόμματος του. Βέβαια αυτήν την φορά οι νέοι του κόμματος του, εκδήλωσαν την αγάπη τους στον Ερντογάν, αφιερώνοντάς του ένα γνωστό τουρκικό ερωτικό τραγούδι, για να του δείξουν την αγάπη τους και τη λατρεία τους στο πρόσωπό του.

«Σε όσους με ακούν και δεν με ακούν. Σε όσους ρωτούν και δεν ρωτούν. Εγώ τον αγαπώ πολύ, πάρα πολύ, αγαπώ, αγαπώ! Σε όσους με ακούν και δεν με ακούν. Σε όσους ρωτούν και δεν ρωτούν. Εγώ τον αγαπώ πολύ, πάρα πολύ, αγαπώ, αγαπώ!».

Το πιο πάνω τραγούδι  τραγούδι ερμήνευσε γνωστός τραγουδιστής της δεκαετίας του 1980 ενώπιον του Τούρκου προέδρου και από κάτω οι νέοι τραγουδούσαν μαζί του τους στίχους:

«Όλα τα κάνω για σένα. Τις προσευχές μου και τα όνειρά μου. Οι επιθυμίες μου και τα δάκρυα μου. Όλες οι αγκαλιές μου θα είναι για σένα. Όλα για σένα… Όλα για εσάς. Μέχρι το τέλος της ζωής μας. Μέχρι τέλους. Ο Θεός να σας εχει πάντα μαζί μας κυριε πρόεδρε.

Δείτε το βίντεο με το τραγούδι λατρείας στον Ερντογάν  – (34:33)

Ο Ερντογάν υπόσχεται ένα καλύτερο 2023 εν όψει εκλογών

Την ίδια ώρα ο Ερντογάν υπόσχεται στους ψηφοφόρους του, ένα καλύτερο 2023, καθώς τάσσει εκτός από αυξήσεις στις συντάξεις και ενίσχυση και ανεξαρτητοποίηση της αμυντικής βιομηχανίας της Τουρκίας, κάτι που απ’ ότι φαίνεται τον ενδιαφέρει περισσότερο απ’ οτιδήποτε απασχολεί την χώρα του.

Σύμφωνα με την yenisafak την Τρίτη ο Ταγίπ Ερντογάν παρευρέθηκε στην τελετή παράδοσης των «Howitzers Storm Νέας Γενιάς», ο οποίος δήλωσε ότι δεν θα σταματήσουν, δεν θα ησυχάσουν και δεν θα συναινέσουν στην παραμικρή οπισθοδρόμηση έως ότου ανακηρύξουν την πλήρη ανεξαρτησία τους στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας και ότι θα κάνουν την Τουρκία να τρέχει από επιτυχία σε επιτυχία.

Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το 2023, την 100ή επέτειο της Δημοκρατίας, σημείο καμπής στην αμυντική βιομηχανία. μαζί με άλλα πεδία. «Το 2023 θα είναι μια χρονιά γεμάτη καλά νέα, με πολύ σημαντικές εξελίξεις που θα κάνουν όλους περήφανους», είπε.

Στόχος του Ερντογάν η αμυντική βιομηχανία

Επίσης η Τουρκία θέλει να ναυπηγήσει έξι γερμανικής τεχνολογίας υποβρύχια με στόχο να εξισορροπήσει την κατάσταση σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο. Παράλληλα, ο Ερντογάν διαφημίζει τις φρεγάτες και τα υποβρύχιά του, ενώ κατηγορεί την Ελλάδα για τα εξοπλιστικά της προγράμματα.

Ο Τούρκος πρόεδρος είπε: «Με την ένταξη  στο οπλοστάσιο μας των νέας γενιάς αυτοκινούμενων οβιδοβόλων Firtina, δηλαδή αυτά τα γιγάντια έργα μας τα οποία βλέπετε δεξιά και αριστερά μας, με τη βοήθεια του Θεού αυξάνουμε την ισχύ μας και τη σταθεροποιούμε. Όλα όσα κάναμε τα τελευταία 20 χρόνια τα βλέπουμε ως τα πρώτα βήματα του ‘αιώνα της Τουρκίας’»

«Φέτος θα ενταχθεί στο στόλο μας το πρώτο πλοίο μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Σε αυτό θα ενταχθεί το μη επανδρωμένο αεροσκάφος. Bayraktar ΤΒ3 και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του πρήση.

«Φέτος με τη βοήθεια του Θεού θα ενταχθούν στο στόλο μας  η φρεγάτα Istanbul η οποία είναι  πρώτη φρεγατα κλάσσης I, και το υποβρύχιο Piri Reis το οποίο είναι το πρώτο απο τα νέου τύπου υποβύχια».

 


σχετικα αρθρα