current views are: 358

3 Φεβρουαρίου 2023
Δημοσίευση15:49

Fake alert: Ψεύτικα mail καταχωρήσεων ακινήτων με την «υπογραφή» του Αδ. Γεωργιάδη – Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο υπουργός Ανάπτυξης

Δείτε την ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη.

Δημοσίευση 15:49’
Γεωργιάδη

Δείτε την ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη.

Στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απευθύνθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης για ηλεκτρονικό μήνυμα που του αποδίδεται και είναι ψεύτικο.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός: «Κάποιος απατεώνας έχει στείλει αυτό το μνμ σε μεσιτικά γραφεία. Πέραν το ότι το μέιλ που μου αποδίδεται είναι ψεύτικο, δηλώνω ότι ουδέποτε έχω κάνει τέτοιο αίτημα. Προσφεύγω άμεσα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα περαιτέρω. Τί άλλο θα σκεφθούν αναρωτιέμαι…»

Διαβάστε επίσης

«Το είπατε. Το κάνατε;»: Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο podcast της ΝΔ – «Ο ένας στους δύο καταναλωτές αγοράζει από το Καλάθι του Νοικοκυριού»

 


σχετικα αρθρα