Φωτιά στα Μάλγαρα – Κλειστά και τα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού λόγω του καπνού
Στο σημείο έχουν σπεύσει έξι οχήματα με 12 πυροσβέστες. Η κυκλοφορία στην Εθνική έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα λόγω του καπνού.
Στο σημείο έχουν σπεύσει έξι οχήματα με 12 πυροσβέστες. Η κυκλοφορία στην Εθνική έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα λόγω του καπνού.
Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης (26/3) στην Εθνική Αθηνών-Θεσσαλονίκης, κοντά στα Μάλγαρα. Η Πυροσβεστική αναφέρει ότι η φωτιά καίει ξερά χόρτα, χωρίς να απειλεί κατοικημένες περιοχές.
Στο σημείο έχουν σπεύσει έξι οχήματα με 12 πυροσβέστες. Η κυκλοφορία στην Εθνική έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα λόγω του καπνού. Η Τροχαία πραγματοποιεί εκτροπές της κυκλοφορίας.
Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 8 το βράδυ κάτω από άγνωστες συνθήκες, σε ξερά χόρτα ενώ λόγω των ανέμων εξαπλώθηκε με αποτέλεσμα να κλείσουν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην ΠΑΘΕ.
ολες οι ειδησεις
- Μαρία Μενούνος: Γονάτισε στην Παναγία της Τήνου μαζί με την κόρη της – «Σπάνια έχω νιώσει τόση αγάπη»
- Βρήκαν χελώνες βαμμένες με πορτοκαλί λαδομπογιά – Παρέμβαση εισαγγελέα
- Μητσοτάκης στο POLITICO: «Η ΕΕ χρειάζεται νέα μέτρα για να αντιμετωπίσει την εργαλειοποίηση της μετανάστευσης»
- Το νέο υπερσύγχρονο πούλμαν του Παναθηναϊκού αξίας 550.000 ευρώ (Φωτό)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr