current views are: 7

9 Ιουλίου 2021
Δημοσίευση04:19

Γλυκά Νερά: Από «κόσκινο» οι συναντήσεις του συζυγοκτόνου πριν και μετά τη δολοφονία – Τα νέα ερωτήματα

Τι ερευνούν οι αρχές δύο μήνες μετά το στυγερό έγκλημα. Το οικονομικό κίνητρο, οι συναντήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, το σενάριο εισβολής ληστών και το τρίτο πρόσωπο.

Δημοσίευση 04:19’

Τι ερευνούν οι αρχές δύο μήνες μετά το στυγερό έγκλημα. Το οικονομικό κίνητρο, οι συναντήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, το σενάριο εισβολής ληστών και το τρίτο πρόσωπο.

Οικονομικά κίνητρα αναζητούν οι αστυνομικές αρχές πίσω από το στυγερό έγκλημα των Γλυκών Νερών, την ώρα που ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος αποδίδει ακόμα και τώρα την αποτρόπαια πράξη του στην… κακή στιγμή.

Οι αρχές έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» την αγορά του οικοπέδου, καθώς και τη μεταβίβαση στο όνομα του 32χρονου πιλότου, όπως και το υλικό από τις κάμερες στη μοιραία μεζονέτα ώστε να καταγραφεί η συμπεριφορά του συζυγοκτόνου πριν από τη δολοφονία.

Πολύ σημαντικό στοιχείο θεωρούνται και οι επαφές του πιλότου τόσο πριν, όσο και μετά την δολοφονία της Καρολάιν. Δηλαδή ποιους συνάντησε και τι κινήσεις έκανε…

Παράλληλα, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η ανάκριση θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα, με τον ανακριτή να εστιάζει πάρα πολύ στη… διαδρομή των χρημάτων. Η άρση του τραπεζικού απορρήτου, η οποία έχει ήδη ζητηθεί, θα αποκαλύψει πάρα πολλά για τις δοσοληψίες, οι οποίες γίνονταν το τελευταίο διάστημα.

Ακόμα, κομβικότατο ρόλο θα παίξει και η πραγματογνωμοσύνη σε ό,τι αφορά την κάμερα ασφαλείας και την ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης.

Σημειώνεται ακόμα πως ένας από τους πρώτους μάρτυρες που αναμένεται να κληθούν για νέα κατάθεση είναι η «ψυχολόγος» της Καρολάιν, με την κατάθεσή της να θεωρείται σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε νέα στοιχεία τις έμπειρες ανακριτικές και εισαγγελικές Αρχές.

Επαναφέρει το σενάριο της εισβολής ο συζυγοκτόνος

Την ίδια στιγμή, ένα ακόμα σενάριο, το οποίο είχε διαψευστεί στην αρχή, έρχεται και πάλι στο φως της δημοσιότητας, χωρίς ωστόσο και πάλι να επιβεβαιώνεται από πουθενά. Πρόκειται για το ενδεχόμενο εισβολής δολοφόνων στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Ο υπαινιγμός που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες είναι ότι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι της 20χρονης Καρολάιν και την σκότωσαν γιατί υπήρχαν οικονομικές διαφορές και εκκρεμότητες με τον 33χρονο πιλότο από κάποια παράνομη πράξη, με τους δράστες να λειτουργούν εκδικητικά, σκοτώνοντας την Καρολάιν.

Σύμφωνα πάντα το ρεπορτάζ του MEGA, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο ίδιος ο πιλότος έχει υποστηρίξει το ενδεχόμενο αυτό σε ορισμένες συζητήσεις του με συγκρατούμενούς του.

Ωστόσο, η μέχρι τώρα έρευνα δεν έχει δείξει στοιχείο εισβολής στο σπίτι του δράματος, με τις Αρχές να εξετάζουν προσεκτικά όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που προκύπτουν συνεχώς.

Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Μπάμπη – Καρολάιν

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη το Mega αποκάλυψε την ύπαρξη τρίτου προσώπου στο γάμο του 32χρονου πιλότου με την Καρολάιν, με το οποίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται ότι είχε σχέση – χωρίς να διευκρινίζεται αν ήταν ερωτική, επαγγελματική ή φιλική.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η οικογένεια της Καρολάιν μαζί με τους νομικούς της εκπροσώπους, ερευνούσε φήμες για σχέση, επαφή ή γνωριμία του συζυγοκτόνου με γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον.

Το όνομα της γυναίκας αυτής, η οποία είναι περίπου 40, είναι γνωστό στις Αρχές και εξετάζεται το κατά πόσο μπορεί να έχει σχέση με τη ρήξη στις σχέσεις του πιλότου με την Καρολάιν, ενώ από τις αρχές υπογραμμίζουν πως η εν λόγω γυναίκα δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία της άτυχης 20χρονης.

Από την πλευρά της η γυναίκα, μέσω του νομικού της εκπροσώπου, υπογραμμίζει ότι η επαφή της με τον πιλότο «ουδεμία σχέση έχει με την ερευνώμενη υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν».


σχετικα αρθρα