current views are: 6

5 Ιουνίου 2021
Δημοσίευση05:23

Γλυκά Νερά: Σε αδιέξοδο οι έρευνες για τη δολοφονία της Καρολάιν – Η ψυχολόγος της και οι καταγγελίες εναντίον της

Στο αδιέξοδο που βρίσκονται οι Αρχές αναφέρονται και τα βρετανικά Μέσα, τα οποία συνεχίζει να απασχολεί η στυγερή δολοφονία της Καρολάιν.

Δημοσίευση 05:23’

Στο αδιέξοδο που βρίσκονται οι Αρχές αναφέρονται και τα βρετανικά Μέσα, τα οποία συνεχίζει να απασχολεί η στυγερή δολοφονία της Καρολάιν.

Χωρίς αποτέλεσμα φαίνεται πως είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες στην υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.
Σύμφωνα με τις Αρχές, ο πρώτος κύκλων των ευρημάτων που σχετίζονται με γενετικό υλικό που συνέλεξαν οι αξιωματικοί από τη μοιραία μεζονέτα, δεν τους «έδειξε» τους αδίστακτους κακοποιούς, όπως επίσης φαίνεται πως δεν βρέθηκαν ίχνη DNA στα νύχια της νεαρής μητέρας.

Στο αδιέξοδο που βρίσκονται οι Αρχές αναφέρονται και τα βρετανικά Μέσα, τα οποία συνεχίζει να απασχολεί η στυγερή δολοφονία της Καρολάιν.

Η «Sun» σε άρθρο της, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναφέρει ότι η έρευνα δυστυχώς δεν καταλήγει κάπου και μάλιστα εκτιμάται ότι όσο οι μέρες περνούν, τόσο πιο δύσκολο είναι να βρεθούν οι δολοφόνοι.

Η «Daily Mail» από την άλλη, κάνει αναφορά σε 10 πρόσωπα τα οποία, όπως εκτιμάται, είναι αυτά τα οποία θεωρούνται ως οι βασικοί ύποπτοι στην υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προκύπτει κάτι ουσιαστικό ούτε από τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή γύρω από το σπίτι του νεαρού ζευγαριού, όπως και το σκίτσο ενός εκ των τριών κακοποιών που βοήθησε να γίνει με τις περιγραφές του ο σύζυγος της Καρολάιν, δεν ταυτίζεται με τα χαρακτηριστικά κάποιου εκ των κακοποιών που έχουν μπει στο στόχαστρο των Αρχών.

Το «μυστήριο» της ψυχολόγου

Την ίδια ώρα, τη νομική οδό αναμένεται να ακολουθήσει ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν μέχρι τη ερχόμενη Δευτέρα δε λάβει από την Ελένη Μυλωνοπούλου που αναφέρεται ως η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν, το πτυχίο ΑΕΙ και την άδεια ασκήσεως του επαγγέλματός της.

Στην ανακοίνωση μάλιστα του συλλόγου, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου αποτελεί ποινικό αδίκημα και τιμωρείται από τον νόμο».

Όπως σημειώνει η Τέσσα Χριστοδούλου, κλινική ψυχολόγος, νευροψυχολόγος, «εφόσον δεν έχει πτυχίο ψυχολογίας, δεν μπορεί να είναι ψυχολόγος».

«Έχει κάνει κάποια επιμορφωτικά σεμινάρια στο ΕΚΠΑ αλλά δεν μπορεί από αυτό να γίνει ψυχολόγος».

Η κ. Χριστοδούλου σημείωσε πως και στους κύκλους των επαγγελματιών, η συγκεκριμένη δεν ήταν γνωστή.

«Κανένας δεν την γνωρίζει», σημειώνει.

Αίσθηση προκαλεί ωστόσο και μια άλλη ανακοίνωση η οποία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και ελέγχεται η γνησιότητά της. Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, η Μεγάλη Στοά της Ελλάδας, αφαιρεί από την κ.. Μυλωνοπούλου την τεκτονική ιδιότητα, καθώς ήταν μέλος της, κάνοντας λόγο για σωρεία τεκτονικών παραβάσεων οι οποίες σχετίζονται με τον Ποινικό Κώδικα.

Ωστόσο, κοιτώντας πιο προσεκτικά το έγγραφο αυτό, βλέπουμε ότι έχει ημερομηνία από το 2018 και όχι σημερινή.

«Η Ελένη Μυλωνόπουλου – Τσάτση παρέστησε ψευδώς σε όσους συναναστρέφεται μέσα στους κόλπους της Μεγάλης Στοάς ότι είναι Ιατρός, με ειδικότητα μαιευτήρα – γυναικολόγου, σπουδάσασα εις Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας το οποίο και κατονομάζει στο ανηρτημένο βιογραφικό της» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Έλληνες μασόνοι.

Υπογραμμίζεται πως η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος αναφέρεται στην ιδιότητα της συγκεκριμένης γυναίκας ως μαία, ενώ δε μιλούν για το κατά πόσο η ίδια έχει σπουδάσει Ψυχολογία.

Όσο αφορά πάντως αυτήν καθ’ αυτήν την υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν, οι αστυνομικοί φαίνεται να ξαναγυρνούν και πάλι στην αρχή, αναζητώντας λεπτομέρειες ή λάθη των δολοφόνων, που πιθανόν δεν είχαν εντοπίσει στην πρώτη έρευνα, οι οποίες ίσως τελικά να κάνουν τη διαφορά.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο 32χρονος πιλότος, με πρώτο του μέλημα το βρέφος. Το περιβάλλον του 32χρονου αναφέρει ότι είναι λογικό το ότι η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να βρει ίχνος των δολοφόνων στο σπίτι, καθώς ήταν πλήρως καλυμμένοι και κουκουλωμένοι.

Ο πιλότος πλέον επικεντρώνεται στο μεγάλωμα του παιδιού του και στο ξεκίνημα της νέας του ζωής.


σχετικα αρθρα