current views are: 26

3 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση12:00

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Θηβαίου: «Ήμουν στο μεταίχμιο ακόμα και να αποταχτώ από τη ζωή μου»

Μια συγκλονιστική συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε πριν από λίγες μέρες ο Χρήστος Θηβαίος στον Art FM 90.6 και τον Λάζο Μαντικό.

Δημοσίευση 12:00’

Μια συγκλονιστική συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε πριν από λίγες μέρες ο Χρήστος Θηβαίος στον Art FM 90.6 και τον Λάζο Μαντικό.

Μια συγκλονιστική συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε πριν από λίγες μέρες ο Χρήστος Θηβαίος στον Art FM 90.6 και τον Λάζο Μαντικό.

Ανάμεσα σε όλα παραδέχθηκε ότι σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του, λίγο έλειψε να αυτοκτονήσει…

Κάποια στιγμή ήμουν πάρα πολύ πονεμένος. Ήμουν στο μεταίχμιο που λέμε ακόμα και να αποταχτώ από τη ζωή μου. Δεν μου άρεσε τίποτα και περνούσα ίσως μια κατάθλιψη.

Διαβάστε μερικά ακόμη αποσπάσματα…

«Σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να συμβεί όλο αυτό με τις τηλεοπτικές άδειες. Ένας τζόγος ήταν αυτό, γιατί και στα καζίνο κλείνονται μέσα νυχθημερόν χωρίς να βλέπουν το φως της ημέρας, τρώνε, πίνουν, κοιμούνται και παίζουν. Κάπως έτσι το είδα να είμαι ειλικρινής (…) Αυτό που έγινε με το MEGA δεν το περίμενα»

«Με αγανακτεί το ότι θα μπορούσε αυτή η χώρα να διαθέτει άπειρες θέσεις εργασίας και να διεκδικεί το όραμα και το όνειρο του κάθε νέου ανθρώπου!»

«Με το σύμφωνο συμβίωσης είμαι απόλυτα σύμφωνος. Το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό. Για εμένα η επιλογή του κάθε ανθρώπου δεν πρέπει να είναι το φύλο, πρέπει να είναι η ευτυχία»

«Έχουμε συναντηθεί μια, δυο φορές με τον Αλέξη Τσίπρα και έχουμε μιλήσει. Ήταν η βραδιά του «ΟΧΙ» όταν του είπα ότι είμαι εδώ, Του είπα ότι θεωρώ ότι αυτή η βραδιά έχει τρομερή επιτυχία – 300.000 κόσμο – αλλά κατά πάσα πιθανότητα ηθικά είναι το κύκνειο άσμα της αριστεράς»

 

Όταν ρωτήθηκε ο δημιουργός για το αν θα πήγαινε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, απάντησε:

Δεν είναι του γούστου μου τέτοιου είδους εκπομπές. Όχι δεν θα πήγαινα σε εκπομπή της Μενεγάκη!

«Έφυγα στο εξωτερικό ενώ είχα μια θέση σταθερή στο δημόσιο . Είχα μπει με σύμβαση στα Ελληνικά ταχυδρομεία – με είχαν βάλει οι δικοί μου – και δεν με ενδιέφερε κιόλας να γίνω δημόσιος υπάλληλος»

«Μου αρέσει που είναι ευτυχισμένος ο Κώστας Βουτσάς και του εύχομαι τα καλύτερα. Τον αγαπώ πολύ και εκείνος με αγαπάει πολύ. Με έχει μεγαλώσει ο Κώστας Βουτσάς…»

«Μου έχει προταθεί άπειρες φορές να μπω σε ψηφοδέλτιο. Με τη μια το απέρριψα, (..) Προτίμησα την τέχνη μου γιατί και τα δύο δεν γίνονται. Συνάδελφοι μου που πήγαν να κατέβουν στην πολιτική δεν ωφελήθηκε κανείς»

«Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό. Έχω δουλέψει πάρα πολύ για αυτό, μου έχουν δοθεί πράγματα τα οποία τα έχω κατακτήσει με πάρα πολύ κόπο»

«Έχω κόψει πράγματα που έκανα παλιά λόγω της οικονομικής κατάστασης στη χώρα για ηθικούς λόγους. Δεν ένιωθα καλά να έχω πράγματα τα οποία δεν έχουν οι άλλοι»

«Θεωρώ ότι κανείς δεν μίλησε άσχημα για μένα σε δημοσίευμα ορμώμενος από κακία. Πιο πολύ στεναχωρήθηκαν οι οικείοι μου και η οικογένεια μου παρά εγώ ο ίδιος. Οπότε την οικογένεια, που έπληξαν»

«Δούλευα σε φούρνο παλιά και ξύπναγα στις τρεις! Έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές…»

«Θεωρώ τον εαυτό μου πλήρη και αν ήταν να πεθάνω αύριο θα θεωρούσα ότι θα έφευγα πλήρης»

«Όποιος νέος έχει όραμα να πάει σε μια ξένη χώρα ευρωπαϊκή η μη, τον προτρέπω να το κάνει και μετά αν θελήσει ας γυρίσει πίσω για να δει πως μπορεί να το εφαρμόσει όλο αυτό σε αυτή τη χώρα»

«Αδικήθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης η Μυτιλήνη, γιατί έδειξαν μια εικόνα η οποία δεν ήταν απόλυτα σαφές. Υπήρξαν μέρη στη Μυτιλήνη τα οποία πραγματικά δεν είχαν θέματα από τους μετανάστες» 

«Πάντα πρέπει να σφάζεις την μια ομορφιά για να πιει το αίμα η άλλη, γιατί πάντα είμαστε σε ένα τέτοιο σταυροδρόμι. Κάτι παίρνεις κάτι αφήνεις…» 

«Το σκεφτόμουν καιρό για τα μαλλιά και κάποια στιγμή, όταν περάσεις κάποια ηλικία,  το μαλλί σου πέφτει. Ε είναι και αδύνατη η τρίχα και λέω ας το κόψω»

 

Κάθε Σάββατο 18:00 – 20:00 στον ΑΡΤ 90,6 FM

«stΑΡΤ music» με τον Λάζο Μαντικό

Διαδικτυακά στο www.artfm906.gr