Τα έντονα φαινόμενα της κακοκαιρίας Elias, έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα και στα δρομολόγια του Προαστιακού Αθήνα- Χαλκίδα.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Hellenic Train, τα δρομολόγια της γραμμής του Προαστιακού, Αθήνα-Χαλκίδα-Αθήνα πραγματοποιούνται στο τμήμα Αθήνα-Αφίδνες-Αθήνα με αμαξοστοιχίες, στο τμήμα Αφίδνες-Οινόη-Αφίδνες με λεωφορεία με όλες τις ενδιάμεσες στάσεις, εκτός του Αγίου Θωμά, και στο τμήμα Οινόη-Χαλκίδα-Οινόη με αμαξοστοιχίες μέχρι νεοτέρας.
Με βάση τις παραπάνω τροποποιήσεις, αναμένονται καθυστερήσεις.
ολες οι ειδησεις
- Γλυπτά του Παρθενώνα: «Ήρθε η ώρα να τα δώσουμε πίσω» λέει τώρα ο Πιρς Μόργκαν (Βίντεο)
- ΟΗΕ: Το Ισραήλ απορρίπτει τις εκκλήσεις για οριστική κατάπαυση του πυρός
- Βρετανία: Επτά χρόνια μετά το δημοψήφισμα για το Brexit, οι περισσότεροι θέλουν την επανένταξη της χώρας στην ενιαία αγορά
- Διαδικτυακή κόντρα Πολάκη – Μπίστη για το όνομα της νέας ΚΟ: «Μαζί να μην είμαστε Παύλο και ας το πούμε όπως θες»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr