current views are: 9

19 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση04:15

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια – Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Δημοσίευση 04:15’
ζωδια-προβλεψεις

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα βρίσκονται στο προσκήνιο για άλλη μία ημέρα καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω  θα  σε πεισμώσει προκειμένου να ασχοληθείς μαζί τους και να τα  διευθετήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Ήλιο από την Παρθένο υποδηλώνει πως θα έχει τις επικοινωνιακές ικανότητες για να επιτύχεις αυτό που θέλεις αλλά και για να διαφημίσεις τις δυνατότητές σου. Μία εργασιακή ή επαγγελματική συμφωνία δεν αποκλείεται να ξεκινήσει σήμερα και μάλιστα θα είναι ευνοϊκή για εσένα. Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις επαγγελματικές σου επιτυχίες και η ημέρα θα τις ευνοήσει.

Σήμερα  είναι πιθανό να κάνεις μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου η οποία θα σχετίζεται με επαγγελματικά ζητήματα και οι δυο σας μαζί μπορείτε να βρείτε λύση. Αν είσαι ελεύθερος/η  οι ικανότητές σου στη δουλειά θα τραβήξουν το ενδιαφέρον κάποιου/ας και σε προσωπικό επίπεδο.

Ταύρος

Σήμερα αυτό που θα επιθυμήσεις περισσότερο από καθετί είναι να αναζητήσεις πληροφορίες για θέματα που σε ενδιαφέρουν, για αυτό και είναι πιθανόν να περάσεις ένα μεγάλο μέρος της ημέρας μπροστά από τον υπολογιστή σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να ευνοεί τη διεύρυνση των πνευματικών σου οριζόντων με κάθε τρόπο και προς κάθε κατεύθυνση.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο και τον Ερμή από την Παρθένο υποδηλώνει πως  θα προκύψει και ένα ερωτικό ζήτημα το οποίο θα σε αναγκάσει να κάνεις ένα διάλειμμα από αυτά που ψάχνεις,  καθώς θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου.

Σήμερα  η ανταλλαγή πληροφοριών και νέων που έρχονται από το κοινό σας περιβάλλον θα είναι η ευχάριστη ενασχόληση σου παρέα με τον/τη σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία που θα έρθει επίσης από το περιβάλλον σου θα σε απασχολήσει ευχάριστα!

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις τα κέφια σου καθώς η παραμονή της Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει στο προσκήνιο έντονα συναισθήματα  και εσύ με αυτά δεν τα πας και πολύ καλά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον  Ήλιο και τον Ερμή από την Παρθένο υποδηλώνει πως μία συζήτηση με ένα δικό σου πρόσωπο θα σου κάνει πολύ καλό και θα σε βοηθήσει είτε να ξαναβρείς το κέφι σου είτε να τακτοποιήσεις καλύτερα αυτά που έχεις το μυαλό σου. Η ημέρα ενδείκνυται και για ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου  σαν ακίνητη περιουσία για αυτό αν έχεις κάποιες γραφειοκρατικές και όχι μόνο υποχρεώσεις που να απορρέουν από αυτό διευθέτησε τες άμεσα.

Σήμερα η επαφή με τον/τη σύντροφό σου θα σε βοηθήσει να νιώσεις συναισθηματική ηρεμία αρκεί και εσύ να το θέλεις αυτό και να μην ψάχνεις να βρεις αφορμές για να ξεσπάσεις τα νεύρα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα θα είναι αρκετά ερωτική και  θα φέρει δίπλα σου ανθρώπους που  κινούνται σε αυτό το μήκος κύματος!

Καρκίνος

Σήμερα οι συνεργάτες σου και ο/η σύντροφός σου θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η αλλά και εσύ άλλο που δεν θέλεις καθώς οι επαφές με τους αγαπημένους σου ανθρώπους φτιάξουν το κέφι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να φέρνει στην επιφάνεια τη συναισθηματική πλευρά κάθε είδους σχέσεων ακόμα και  τον επαγγελματικών. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από την Παρθένο υποδηλώνει πως σήμερα πέρα από επαφές και συζητήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους θα έχεις και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Εκμεταλλεύσου την επικοινωνιακή διάθεση που θα έχεις καθώς θα είναι αυτή που θα δώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τη σχέση σου και τον/τη σύντροφό σου και μάλιστα να τον/ην πείσεις για κάτι που θέλεις  αλλά μέχρι τώρα είχε τις αντιρρήσεις του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα θα είναι εύκολο να προσεγγίσεις αυτόν/ην που επιθυμείς και να κάνεις  θετική εντύπωση.

Λέων

Τα εργασιακά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σε κάνει  workaholic και θα σου αρέσει! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον  Ερμή από την Παρθένο υποδηλώνει πως θα έχεις εξαιρετικές επικοινωνιακές ικανότητες, που θα μπορέσουν να πείσουν και τον πιο δύσπιστο  και να τον στρέψουν στην κατεύθυνση που θέλεις. Ιδιαίτερα ευνοημένος/η από αυτή την ικανότητα σου θα είναι ο εργασιακός τομέας ιδιαίτερα αν έχεις επαναλάβει κάποια νέα δουλειά ή ένα project. Εφοδίασε τον εαυτό σου με  βιταμίνες καθώς οι αστρολογικές όψεις σε βοηθούν αλλά πρέπει και εσύ να μην ξεμείνεις από καύσιμα!

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα σε θαυμάσει για το μυαλό σου καθώς μία συζήτηση μεταξύ σας -πιθανόν για κάποιο εργασιακό ζήτημα ή μία υποχρέωση που έχετε από κοινού- θα βρει τις λύσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  το ταλέντο σου στο φλερτ  θα συνοδεύει την επικοινωνιακή σου  άνεση.

Παρθένος

Η ημέρα ξεκινά με καλή διάθεση και ερωτισμό για εσένα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα επηρεάσει θετικά τα αισθηματικά σου ζητήματα και θα σου φέρει ευκαιρίες που σχετίζονται με αυτά.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή  που βρίσκονται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως σήμερα  θα μπορέσεις εύκολα όχι μόνο να κάνεις αισθητή την παρουσία σου αλλά και να καταπλήξεις όποιον άνθρωπο βάλεις στόχο. Η ημέρα είναι εξαιρετική όχι μόνο για τα αισθηματικά ζητήματα αλλά και για οτιδήποτε μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση για αυτό αφιέρωσε χρόνο σε αυτά για να γεμίσεις μπαταρίες σου.

Ο έρωτας σήμερα θα  έχει ιδιαίτερη σημασία για εσένα για αυτό αν έχεις ήδη βρει τον/τη σύντροφό σου αξίζει να επενδύσεις στη σχέση σας και να βρεις τρόπο να την κάνεις ακόμα καλύτερη. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει και  θα το δείξεις,  ίσως με υπερβάλλοντα ζήλο!

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και ένα οικογενειακό σου ζήτημα θα σε απασχολήσει αρκετά. Είναι πιθανόν να χρειαστεί να επωμιστείς κάποια δουλειά ενός δικού σου ανθρώπου και αυτό να σε αναγκάσει να αλλάξεις το πρόγραμμά σου δημιουργώντας σου εκνευρισμό. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από την Παρθένο υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να διευθετήσεις τα ζητήματα που έχεις χωρίς να δημιουργηθούν συγκρούσεις, καθώς θα έχεις τον τρόπο λόγω της  επικοινωνιακής σου άνεσης. Μέσα στη διάρκεια της ημέρας θα πρέπει να σταματήσεις κάποια στιγμή οτιδήποτε κάνεις και να αφουγκραστείς λίγο την εσωτερική σου φωνή καθώς εκεί βρίσκονται οι λύσεις.

Σήμερα  μπορείς να περάσεις μία ευχάριστη ημέρα με τον/τη σύντροφό σου αρκεί να αποφύγετε την πολυκοσμία καθώς  οι δυο σας θα περάσετε καλύτερα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα μιλήσει στην καρδιά σου και ο τρόπος προσέγγισης της θα είναι διαφορετικός.

Σκορπιός

Σήμερα θα είναι μία όμορφη και επικοινωνιακή ημέρα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω  θα σου δείξει πόσο σημαντικές είναι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και οι επαφές με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο και τον Ερμή από την Παρθένο υποδηλώνει πως  σήμερα μπορείς να κερδίσεις αρκετά μέσα από συζητήσεις και συναντήσεις. Καλό θα ήταν να μη μείνεις στο σπίτι και να βγεις καθώς είναι σίγουρο πως θα περάσεις πολύ καλά. Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο  αξιολόγησε μία πρόταση που θα σου γίνει καθώς θα είναι  συμφέρουσα.

Σήμερα μπορείς να λύσεις οτιδήποτε έχει  δημιουργηθεί στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου αρκεί να το συζητήσεις μαζί του καθώς είναι το μόνο που χρειάζεται. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας φίλος σου θα αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν/ην που σου αρέσει.

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανόν να χρειαστεί να πας στην τράπεζα για  κάποιες υποχρεώσεις ή να κάνεις ένα πέρασμα από το γραφείο του λογιστή σου προκειμένου να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα. Το σίγουρο είναι πως οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα θα έχει την τιμητική του και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω  δεν θα σε αφήσει να το ξεχάσεις. Το τρίγωνο που  σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από την Παρθένο υποδηλώνει πως  θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες οι οποίες θα σχετίζονται και με επαγγελματικά ζητήματα.  Η επικοινωνιακή σου ικανότητα σε συνδυασμό με τα επιχειρήματά σου θα είναι υπέρ σου για αυτό διαπραγματεύσου κάθε πρόταση που θα σου γίνει γιατί μπορεί να κερδίσεις και κάτι παραπάνω.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να οργανώσεις τα οικονομικά σου, όμως μη προσπαθήσεις να οργανώσεις και τα οικονομικά του/ης συντρόφου σου γιατί μπορεί να μην το πάρει και πολύ καλά! Αν είσαι ελεύθερος/η μία  πρόσφατη γνωριμία θα δείξει το ενδιαφέρον της και θα το καταλάβουν μέχρι και οι γύρω σου!

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου δημιουργώντας σου την επιθυμία να μην περάσεις απαρατήρητος/η και ιδιαίτερα στους κοντινούς και αγαπημένους σου ανθρώπους. Αυτό είναι κάτι που μπορείς να καταφέρεις εύκολα σήμερα καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να κάνεις εντύπωση και μάλιστα θετική. Εκμεταλλεύσου την εκπληκτική επικοινωνιακή σου άνεση  καθώς θα σε βοηθήσει να τελειώσεις και με προσωπικές σου  υποθέσεις που είχες αφήσει ημιτελείς. Πολύ καλή ημέρα η σημερινή για να ασχοληθείς και με οτιδήποτε σχετίζεται με εκπαιδευτικά ζητήματα, σεμινάρια και εξετάσεις. 

Σήμερα  το ενδιαφέρον του/ης συντρόφου σου θα είναι στραμμένο προς εσένα ακόμα και αν εσύ δεν χρειαστεί να κάνεις τίποτα για να το κερδίσεις, και αυτό θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση. Αν είσαι ελεύθερος/η τα αισθηματικά ζητήματα και η επικοινωνία με αυτόν/ην που θέλεις ευνοείται πολύ.

Υδροχόος

Σήμερα οι σκέψεις σου θα βρίσκονται σε οτιδήποτε σχετίζεται με θέματα του παρελθόντος και είναι πιθανόν να νιώσεις ανησυχία, η οποία ίσως και να μην ξέρεις από πού προήλθε. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να  βρες τρόπο να διαχειριστείς τις σκέψεις σου και όλα αυτά που σε αγχώνουν. Σήμερα είναι πιθανόν να σκεφτείς και μία λύση σε κάποιο θέμα που σε απασχολεί και μέχρι τώρα δεν το έχεις καταφέρει. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι να αποφύγεις τη «φασαρία» ώστε να μην διαταραχθεί η ροή των σκέψεων σου.

Σήμερα  θα έχεις την ικανότητα να αφουγκραστείς  τα συναισθήματα του/της συντρόφου σου χωρίς να χρειαστεί να σου μιλήσει και αυτό θα είναι πάρα πολύ ευνοϊκό για τη μεταξύ σας επικοινωνία. Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος/α υπάρχει δίπλα σου που είναι κρυφός θαυμαστής σου…

Ιχθύες

Οι φίλοι σου και η παρέα μαζί τους θα σε κρατήσει ευχάριστα απασχολημένο/η και σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω ευνοεί επαφές και  συζητήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από την Παρθένο, υποδηλώνει πως μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να έρθει μία γνωριμία που θα εξελιχθεί είτε σε μελλοντική σχέση είτε σε μία καλή συνεργασία. Η επικοινωνιακή σου διάθεση και η άνεση που θα έχεις με τους άλλους θα τραβήξει ευχάριστα την προσοχή τους και θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις πιο εύκολα ένα κοινό σημείο επαφής μαζί τους. Οι νέες γνωριμίες είναι μέσα στο πρόγραμμα και κάποιες από αυτές θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες.

Σήμερα  θα είσαι αρκετά εξωστρεφής και ο/η σύντροφός σου μπορεί να ξεκινήσει να αναρωτιέται τι συμβαίνει, για αυτό προσπάθησε να του/ης δείξεις την προσοχή που του/ης αναλογεί για να μην υπάρξουν ζήλιες! Αν είσαι ελεύθερος/η  να θυμάσαι πως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον θα έρθουν οι νέες γνωριμίες. 

Πηγή: Ημερήσιες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr