current views are: 26

4 Δεκεμβρίου 2022
Δημοσίευση20:31

Η επιστολή των γονιών της Έμμας: «Ο πόνος μας είναι τεράστιος» – Τι ζητούν από τον πρωθυπουργό

Η έρευνα συνεχίζεται για τα ακριβή αίτια του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στην άτυχη Έμμα.

Δημοσίευση 20:31’
Έμμα

Η έρευνα συνεχίζεται για τα ακριβή αίτια του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στην άτυχη Έμμα.

Ο πόνος για τους γονείς της Έμμας, της φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης στις 22 Νοεμβρίου όταν τη χτύπησε και την εγκατέλειψε 26χρονος οδηγός, είναι μεγάλος.

Κάθε ημέρα που περνά είναι άλλη μία ημέρα χωρίς το παιδί τους…

Μέσα στον πόνο τους αποφάσισαν να συντάξουν μία επιστολή. Απευθύνονται στον πρωθυπουργό τον οποίο και ευχαριστούν για τη συμπαράστασή του.

Στην επιστολή του που σας παρουσιάζει ολόκληρη το newpost αναφέρουν:

«Εμείς οι γονείς της Εμμανουέλας θα θέλαμε  να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρωθυπουργό κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που μας έκανε να επικοινωνήσει προσωπικά μαζί μας να μας συλλυπηθεί για τον χαμό του παιδιού μας αλλά και να μας συγχαρεί δημόσια για την δωρεά των οργάνων του.

Ο πόνος μας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ  τα αναπάντητα γιατί, χιλιάδες!

Γιατί καθυστέρησε το αεροπλάνο, γιατί να βρεθεί εκείνη τη στιγμή εκεί, γιατί ο θεός να πάρει ένα πλάσμα που δεν πείραξε ποτέ κανένα, που μοίραζε μόνο χαμόγελα και αγάπη, πολλά τα γιατί που δε θα απαντηθούν ποτέ..  θα μείνουν μέσα μας να μας τρώνε σαν σαράκι! Κάποια όμως από αυτά μπορούν να απαντηθούν…

-Γιατί αυτός ενώ ήταν σεσημασμένος αλλοδαπός χωρίς άδεια παραμονής, κυκλοφορούσε σε αυτή τη χώρα ελεύθερος;

-Γιατί ενώ είχε συλληφθεί είχε αφεθεί να συνεχίζει τη δράση του και δεν είχε απελαθεί;

-Γιατί ενώ το μάξιμουμ της ποινής του που προβλέπει ο νόμος είναι περί τα 15 χρόνια θα εκτίσει μόνο το 1/3 ;

Και μια τελευταία ερώτηση  για σας κ. Πρωθυπουργέ που έχετε και  εσείς κόρη.. αν αυτή λοιπόν ήταν στη θέση του παιδιού μου αν κάποιος ασυνείδητος της αφαιρούσε κατ’ αυτό τον τρόπο τη ζωή θα ήσασταν ευχαριστημένος με την ελληνική νομοθεσία;

Με την τιμωρία που προβλέπεται θα ήσασταν ικανοποιημένος; Όπως για εμάς ήταν μονόδρομος να δωρίσουμε τα όργανα του παιδιού μας για να χαρίσουμε ζωή είναι μονόδρομος για σας και όλους τους αρμόδιους, να κινήσετε τις όποιες διαδικασίες ώστε  να αλλαχθούν επιτέλους αυτοί  οι απίστευτα άδικοι νόμοι… έχετε κοινωνική υποχρέωση να προστατέψετε τους πολίτες αυτής της χώρας ! Πρέπει να υπάρχει πρόληψη .. ΠΡΕΠΕΙ..  είναι καθήκον σας!

Όπως μας συγχαρήκατε για την πράξη μας κάντε μας να σας συγχαρούμε και όλοι εμείς για τη δική σα !

Περιμένουμε όλη η Ελλάδα την απάντηση σας αν δεν μπορείτε με λόγια ενώπιον όλων των πολιτών αυτής της χώρας με έργα και μάλιστα άμεσα..

Οι περήφανοι γονείς  της Έμμας .. της Έμμας του παιδιού  όλης της Ελλάδας»

Η έρευνα συνεχίζεται για τα ακριβή αίτια του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στην άτυχη Έμμα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ο 26χρονος οδηγός που έχει ήδη προφυλακιστεί να  χάνει τον έλεγχο του οχήματος πριν χτυπήσει την Έμμα και να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα.

Πραγματογνώμονες θα καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα και θα τα παραδώσουν στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης που χειρίζεται την υπόθεση.


σχετικα αρθρα