current views are: 625

11 Ιουνίου 2023
Δημοσίευση07:01

Η Μάγισσα: To Newpost στα γυρίσματα της νέας σειράς του ΑΝΤ1 – Εικόνες που «παγώνουν» τον χρόνο

Η Μάγισσα: Το Newpost βρέθηκε στη Μάνη στα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 – Δείτε backstage φωτογραφίες και videos

Δημοσίευση 07:01’
Η Μάγισσα

Η Μάγισσα: Το Newpost βρέθηκε στη Μάνη στα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 – Δείτε backstage φωτογραφίες και videos

Μετά τη σαρωτική επιτυχία των «Άγριων Μελισσών»,  ο ΑΝΤ1 επενδύει ξανά σε μία μεγάλη παραγωγή με τη σκηνοθετική υπογραφή του μοναδικού Λευτέρη Χαρίτου.

Ο ANT1 οργάνωσε μια υπέροχη εκδρομή στην Καρδαμύλη της Μάνης, για να μας ξεναγήσει στα γυρίσματα της νέας σειράς «Η Μάγισσα».

Το Newpost, βρέθηκε στον χώρο όπου γυρίζεται η κορυφαία τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 και παρακολούθησε την προετοιμασία ενός από τα 60 συνολικά επεισόδιά της. Eίχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τους ηθοποιούς, τους συντελεστές, αλλά και τα όμορφα τοπία της Μάνης που πραγματικά μας… μάγεψαν!

H σειρά γυρίζεται με λογική και όρους κινηματογραφικής ταινίας. Γι’ αυτό και όλες οι σκηνές επαναλαμβάνονται, όσες φορές χρειάζεται, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Στον Πύργο Μούρτζινου στην Καρδαμύλη, μας υποδέχτηκε ο Λευτέρης Χάριτος. Ο σκηνοθέτης της σειράς, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως αυτό που θα παρακολουθήσουμε τον Σεπτέμβρη στις οθόνες μας, είναι συναρπαστικό.

Στην νέα μεγάλη παραγωγή θα πρωταγωνιστούν οι καταξιωμένοι ηθοποιοί και ιδιαίτερα αγαπητοί στο τηλεοπτικό κοινό, Ελλη Τρίγγου, Γιώργος Γάλλος, Νίκος Ψαρράς, Κατερίνα Λέχου, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Αναστάσης Ροιλός.

Η Θέμις Μπαζάκα μπαίνει στην Μάγισσα, για να κορυφώσει την αγωνία στα ύψη! Στη σειρά θα έχει μακριά, κατάξανθα μαλλιά και βλέμμα παραπλανητικό.

Να σημειωθεί ότι η σειρά θα είναι crime και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ έχουν προγραμματιστεί 60 επεισόδια. Παράνομοι έρωτες, πειρατές, μάχες, θα λάβουν χώρα στη μικρή οθόνη με το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα να αποδεικνύεται challenge για όλους λόγω των δυσκολιών.

Ο Λευτέρης Χαρίτος έχει επισημάνει ότι η ιστορία μπορεί να διαδραματίζεται το 1821, όμως τα ρούχα θα είναι ευφάνταστα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Τριάδα Παπαδάκη είναι η ενδυματολόγος της σειράς. Τα ρούχα είναι όλα ραμμένα στο χέρι, με απίστευτη λεπτομέρεια.

Όσον αφορά στο ονειρεμένο σκηνικό που έχει χτιστεί στην Αθήνα; Ένα μέρος από το κτήμα Νάσιουτζικ έχει μετατραπεί σε κάστρο με πύργο, με πέτρα που έχει έρθει από τη Γερμανία, που κόστισε 1.000.000 ευρώ περίπου, ένα εντυπωσιακό ποσό που αποδεικνύει τα μεγαλεπήβολα σχέδια του καναλιού και της παραγωγής.

Θα χρησιμοποιηθούν για πρώτη φορά ειδικά οπτικά εφέ για τις σκηνές δράσης. Στη «Μάγισσα» κατασκευάζονται ειδικά σκηνικά που αναπαριστούν πιστά πύργους αλλά και λαϊκές αγορές της εποχής εκείνης.

Τη σειρά θα «ντύσει» με πρωτότυπη μουσική ο Alex Sid, μέλος και της dream team των «Αγριων μελισσών», ενώ ήδη έγινε η ηχογράφηση του μουσικού θέματος της «Μάγισσας» με ορχήστρα.

Η υπόθεση της νέας σειράς:

Στη Μάνη του 1818, οι διεργασίες της Ελληνικής Επανάστασης έχουν ξεκινήσει. Η έχθρα δυο οικογενειών έχει φουντώσει για τα καλά λόγω μιας τεράστιας βεντέτας που υπάρχει ανάμεσα τους όμως ο περίγυρος τους προσπαθεί να τους μονιάσει για να μην αποσπαστεί κανείς από τον μεγαλύτερο σκοπό, που είναι η Επανάσταση. Οι δυο οικογένειες τελικά ενώνονται με έναν γάμο. Από την ένωση αυτή, λίγο καιρό αργότερα έρχεται στον κόσμο ένα μωρό.

Το μέλλον του όμως δεν είναι λαμπερό… Το νεογέννητο στα 40μερα του εξαφανίζεται προκαλώντας αναταραχή στην οικογένεια. Η υπηρέτρια της μητέρας, βλέπει όραμα πως το μωρό βρίσκεται πνιγμένο στο ποτάμι και ενημερώνει για το μακάβριο όραμα της.


Αμέσως όλοι σπεύδουν στο σημείο που οραματίστηκε η νεαρή κοπέλα και όντως εντοπίζουν το μωρό νεκρό. Η υπηρέτρια κατηγορείται ως ένοχη και φυσικά ως «μάγισσα», κάτι το οποίο ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένο εκείνη την εποχή.

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως αποδεικνύουν την αθωότητα της υπηρέτριας αφού αρκετοί θυμήθηκαν πως δεν είχε φύγει λεπτό από το πλευρό της μητέρας άρα δεν θα μπορούσε να έχει κάνει εκείνη κακό στο παιδί.

Το μεγάλο μαρτύριο όμως για την νεαρή υπηρέτρια μόλις ξεκινά. Είναι τελικά μάγισσα ή όχι;

Η Μάγισσα έρχεται στην ελληνική τηλεόραση, για να γράψει ιστορία…