Ηλεία: Αυτοκίνητο με 4 τουρίστριες… βούτηξε σε αρδευτικό κανάλι του Αλφειού
Για καλή τους τύχη το όχημα δεν βούλιαξε αμέσως και κατάφεραν, εμφανώς σοκαρισμένες, να βγουν εγκαίρως από αυτό

Για καλή τους τύχη το όχημα δεν βούλιαξε αμέσως και κατάφεραν, εμφανώς σοκαρισμένες, να βγουν εγκαίρως από αυτό
Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα συνέβη στην Ηλεία και συγκεκριμένα στην Αρχαία Ολυμπία, όταν το αμάξι που επέβαιναν 4 τουρίστριες, έπεσε σε αρδευτικό κανάλι.
Σε μικρή απόσταση από το φράγμα του Αλφειού και μέσα στην κεντρική αρδευτική διώρυγα του ποταμού, κατέληξε το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τουρίστριες.
Η οδηγός του οχήματος ακολουθώντας το GPS δεν αντιλήφθηκε εγκαίρως την μικρή αλλαγή πορείας που γίνεται στο συγκεκριμένο σημείο, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να καταλήξουν η ίδια, το αυτοκίνητο και οι τρεις συνεπιβάτιδές της στο νερό.
Για καλή τους τύχη το όχημα δεν βούλιαξε αμέσως και κατάφεραν, εμφανώς σοκαρισμένες, να βγουν εγκαίρως από αυτό.
Στο σημείο έφτασαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ για να βοηθήσουν τις τέσσερις γυναίκες που ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.
Πηγή: Ilialive
ολες οι ειδησεις
- Θεσσαλία: Τη Δευτέρα η έναρξη των πληρωμών στους πλημμυροπαθείς – Ανησυχία προκαλούν τα περιστατικά λεπτοσπείρωσης
- Ζάκυνθος: Ισόβια στον 52χρονο που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους στο Τσιλιβί
- Δίκη Πισπιρίγκου: «Η κεταμίνη δεν ήταν αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας», κατέθεσε ο ιατροδικαστής Κραβαρίτης – «Το κορίτσι ήταν φαρμακαποθήκη»
- Χανιά: Συναγερμός στο Γενικό Νοσοκομείο – Κρούσμα Candida Auris σε ασθενή – Νοσηλεύεται σε απομόνωση
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr