Ιρλανδία: Δέκα νεκροί από έκρηξη σε πρατήριο καυσίμων – Ανάμεσα τους ένα 10χρονο κορίτσι
Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η αστυνομία της Ιρλανδίας συνεργεία έρευνας και διάσωσης συνέχιζαν την προσπάθεια να βρουν επιζήσαντες.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η αστυνομία της Ιρλανδίας συνεργεία έρευνας και διάσωσης συνέχιζαν την προσπάθεια να βρουν επιζήσαντες.
Τραγικός είναι ο απολογισμός της έκρηξης που σημειώθηκε στην Ιρλανδία και συγκεκριμένα στην κομητεία Ντόνεγκαλ σε πρατήριο καυσίμων καθώς δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μεταξύ αυτών ένα νεαρό κορίτσι και δύο έφηβοι.
Τα θύματα είναι τέσσερις άνδρες, τρεις γυναίκες, ένα έφηβο αγόρι, ένα έφηβο κορίτσι και ένα 10χρονο κορίτσι.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι όλα τα θύματα προέρχονταν από την περιοχή Creeslough όπου η έκρηξη σημειώθηκε στο πρατήριο και το ψιλικατζίδικο Applegreen, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές, συμπεριλαμβανομένων των γύρω κτιρίων και αυτοκινήτων.
Οι προσπάθειες έρευνας και διάσωσης συνεχίζονται, αλλά η αστυνομία δήλωσε ότι δεν αναμένει περαιτέρω θύματα, καθώς δεν έχουν δηλωθεί αγνοούμενοι.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε το Σάββατο: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να έχουμε ανοιχτό μυαλό ως αστυνομική υπηρεσία, ως προς τον τρόπο με τον οποίο το ερευνούμε, αλλά οι πληροφορίες μας αυτή τη στιγμή δείχνουν τραγικό δυστύχημα».
ολες οι ειδησεις
- Έφυγε από τη ζωή ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος
- Διασωληνωμένο στο «Παίδων» 11χρονο αγόρι – Έπεσε από ποδήλατο και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι
- Στη δημοσιότητα η συνομιλία Μπάιντεν – Ερντογάν: «H παρέμβαση της Δύσης εναντίον της Τουρκίας είναι άδικη»
- Εύα Αντωνοπούλου: Βούρκωσε στο τελευταίο της δελτίο ειδήσεων στον ΣΚΑΪ
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr