Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» – Πέτσας: Προσανατολιζόμαστε στο να μείνουν κλειστά τα σχολεία
O υπουργός εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν έως τώρα από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».

O υπουργός εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν έως τώρα από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».
Στους «Δεκατιανούς» του ΣΚΑΪ μίλησε ο υπουργός εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν έως τώρα από την κακοκαιρία «Barbara», αλλά και στο τι θα γίνει με τα σχολεία.
Αναλυτικά ο κ. Πέτσας τόνισε:
«Ότι προβλήματα υπάρχουν έως τώρα είναι περιορισμένα και οφείλονται στις άσκοπες μετακινήσεις από κάποιους που δεν εισάκουσαν την έκκληση. Για αυτό όποιος πρέπει να μετακινηθεί, ας το κάνει έχοντας μαζί του αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες.
Στις 11 θα γίνει το συντονιστικό, θα έχουμε τη νεότερη ενημέρωση από τους μετεωρολόγους και από εκεί και πέρα θα παρθούν οι αποφάσεις σε ότι αφορά την εργασία και τα σχολεία.
Το πιο πιθανό είναι να πάρουμε κάποιες αποφάσεις γιατί τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και το βράδυ. Προσανατολιζόμαστε στο να μείνουν κλειστά τα σχολεία».
ολες οι ειδησεις
- Νέα δημοσκόπηση: Στο 41% η ΝΔ – Σταθερά τα ποσοστά ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ – 7κομματική Βουλή με Νίκη και Πλεύση Ελευθερίας
- Τροχαίο στην Κηφισίας: Διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση το 3χρονο κοριτσάκι – Συνελήφθη ο οδηγός
- Χαϊδάρι: Βίντεο ντοκουμέντο με τον δράστη μετά τη ληστεία του ταξιτζή – Συνελήφθη για το θάνατό του
- Συνήγοροι Καϊλή: «Η ευρωβουλευτής επιστρέφει στα καθήκοντά της» – Νομική διαδικασία για να καταργηθούν οι περιοριστικοί όροι
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr