Καταπλακώθηκε από 6 τόνους περιοδικών πορνό και πέθανε
Το άψυχο σώμα του 50χρονου βρέθηκε έξι μήνες μετά, από συνεργείο καθαρισμού που έβαλε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.
Το άψυχο σώμα του 50χρονου βρέθηκε έξι μήνες μετά, από συνεργείο καθαρισμού που έβαλε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.
Το άψυχο σώμα του 50χρονου βρέθηκε έξι μήνες μετά, από συνεργείο καθαρισμού που έβαλε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.
Νεκρός κάτω από χιλιάδες περιοδικά πορνό, βρέθηκε ένας 50χρονος στην Ιαπωνία. Το άψυχο σώμα του, μάλιστα, βρέθηκε έξι μήνες μετά τον θάνατό του, όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, στο οποίο διέμενε άρχισε να τον ψάχνει προκειμένου να του καταβάλει το ενοίκιο.
Κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να μπει στο σπίτι και τότε ήρθε αντιμέτωπος με αμέτρητα περιοδικά πορνό, που ήταν αραδιασμένα κυριολεκτικά παντού. Προσέλαβε συνεργείο καθαρισμού για να αδειάσει τον χώρο και τότε βρέθηκε κάτω από χιλιάδες περιοδικά το πτώμα του 50χρονου.
Σύμφωνα με τους καθαριστές, από το σπίτι έβγαλαν περίπου έξι τόνους περιοδικών πορνό. Δεν έχει διευκρινιστεί πάντως αν το θύμα, υπέστη καρδιακή προσβολή και έπεσε πάνω στις στοίβες των περιοδικών ή αν τα τελευταία τον καταπλάκωσαν και υπέστη ασφυξία.
ολες οι ειδησεις
- «Παράθυρο στον εγκέφαλο» η γραφή – Μπορεί να αποκαλύψει τη γνωστική παρακμή
- Πέντε λύσεις για να απαλλαγούμε από τα ενοχλητικά περιστέρια στα μπαλκόνια (Βίντεο)
- Τέλος εποχής για το «The Late Show»: Η εκπομπή που τα έβαλε με τον Τραμπ, έσβησε τα φώτα μετά από 33 χρόνια (Βίντεο)
- Τηλεφωνικές απάτες σε Δυτική Μακεδονία και Δράμα: Συνελήφθησαν δύο άτομα – Πάνω από 120.000 ευρώ η λεία
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr
