Κατερίνα Καινούργιου: Φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές στην Πάρο
Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες από την οικογενειακή τους απόδραση στο Instagram την Κυριακή 19 Ιουλίου.
Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες από την οικογενειακή τους απόδραση στο Instagram την Κυριακή 19 Ιουλίου.
Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται στην Πάρο για διακοπές μαζί με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, και την κόρη τους.
Η παρουσιάστρια μοιράστηκε στιγμιότυπα από την οικογενειακή τους απόδραση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, την Κυριακή 19 Ιουλίου.
Στις φωτογραφίες, η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει στη θάλασσα μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και το παιδί τους, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα οι τρεις τους εμφανίζονται σε διαφορετικό σημείο του κυκλαδίτικου νησιού.
Διακοπές στην Πάρο με την οικογένειά της
Η παρουσιάστρια συνόδευσε την ανάρτησή της με τη λεζάντα: «Οι Κυριακές είναι φτιαγμένες για ανθρώπους που αγαπιούνται».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ολες οι ειδησεις
- Τραγωδία στο Πράσινο Ακρωτήρι: 25 νεκροί από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα – Πολλοί μαθητές ανάμεσα στα θύματα
- ΔΕΘ: Τη Δευτέρα η εξειδίκευση των μέτρων από το υπουργείο Οικονομικών – Στις 12:00 η συνέντευξη Τύπου
- Γιαννιτσά: Κατέληξε ο 27χρονος που ξυλοκοπήθηκε μετά από καβγά σε μπαρ
- Σαμαράς σε Μητσοτάκη: «Το ποιος βλάπτει την παράταξη δεν το αποφασίζει η οικογένεια Μητσοτάκη» – «Ας ανησυχεί για τη δική του υστεροφημία»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr