24 Νοεμβρίου 2022
Δημοσίευση18:24

Κιβωτός του Κόσμου: Χωρίς άδεια ίδρυσης και λειτουργίας 2 δομές – «Δεν κρύβεται ο πάτερ Αντώνιος»

Είχε βγει… στην παρανομία η Κιβωτός του Κόσμου, σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις.

Δημοσίευση 18:24’
Κιβωτός

Είχε βγει… στην παρανομία η Κιβωτός του Κόσμου, σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις.

Η Κιβωτός του Κόσμου χρησιμοποιούσε τις δομές της χωρίς άδεια ίδρυσης και λειτουργίας στην Πωγωνιανή και στη Βόνιτσα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.

Φιλοξενούσε μάλιστα 45 ανηλίκους, ηλικίας 5 έως 18 ετών. Μόνη εξαίρεση, η Κιβωτός της Καλαμάτας

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πολλά παιδιά φιλοξενούνταν στις δομές δίχως να υπάρχουν έγγραφα με τα στοιχεία τους, το πιστοποιητικό γεννήσεώς τους και την οικογενειακή τους κατάσταση.

Κιβωτός του Κόσμου: «Δεν κρύβεται ο πατέρας Αντώνιος»

Ο ιερέας αδερφός του πατρός Αντωνίου μίλησε για τη συνάντησή τους, αποκαλύπτοντας ότι συναντήθηκαν πρόσφατα.

«Στηρίζουμε τον αδελφό μας, πάνω από όλα με τις προσευχές μας. Αυτή τη δήλωση θέλω να κάνω. Γνωρίζουμε ποιος είναι ο αδελφός μας, ξέρουμε την αθωότητά του, όπως και της πρεσβυτέρας του και παρακαλούμε τον Θεό να φανερώσει την αδικία που γίνεται στο πρόσωπό του και της πρεσβυτέρας του. Αυτό που ξέρω να πω είναι ότι ο πατέρας Αντώνιος 25 χρόνια εργάζεται, το έργο του φαίνεται και θα φανεί η αλήθεια. Πιστεύω ότι θα δικαιωθεί» ανέφερε στο «Tlive» ο ιερέας αδελφός του.

«Έχουμε μιλήσει, αδέλφια είμαστε. Τον είδα ότι έχει ανδρείο φρόνιμα μαζί με την πρεσβυτέρα του. Τον συνάντησα μετά τα όσα λέγονται, αφού βγήκαν όλα αυτά. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω. Στην Αθήνα είναι, δεν κρύβεται ο πατέρας. Μου είπε με παράπονο, “τα βλέπεις πάτερ; Όλα αυτά θα τα πάρουν”. Χωρίς κακία, πίκρα μπορεί να βγήκε. Του απάντησα »ας τα πάρουν πάτερ, τη ψυχή σου να μην πάρουν» συμπλήρωσε.

Και πρόσθεσε: «Όλοι κάνουμε λάθη ως άνθρωποι. Όλοι κάνουμε λάθη, μακάρι να ήμασταν άγιοι, αυτός όμως είναι ο σκοπός της ζωής μας. Εμείς πρέπει να είμαστε αγωνιστές κι όποιος αγωνίζεται, υπάρχουν πτώσεις, αλλά ξέρουμε πώς θα σηκωθούμε. Και βέβαια είναι στενοχωρημένος για όλα αυτά που συμβαίνουν, με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρει».


σχετικα αρθρα