Κωνσταντοπούλου για Κασσελάκη: «Είναι η ρεβάνς του Τσίπρα, νομίζω υπάρχει σύνδεση Κασσελάκη – Τσίπρα»
«Ο Κασσελάκης είναι η ρεβάνς του Τσίπρα, νομίζω ότι υπάρχει σύνδεση Κασσελάκη – Τσίπρα. Υπάρχει μία ιδιοκτησιακή σχέση κάποιων με τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό έχει αποκαλυφθεί», αναφέρει στην εκπομπή «Αταίριαστοι».

«Ο Κασσελάκης είναι η ρεβάνς του Τσίπρα, νομίζω ότι υπάρχει σύνδεση Κασσελάκη – Τσίπρα. Υπάρχει μία ιδιοκτησιακή σχέση κάποιων με τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό έχει αποκαλυφθεί», αναφέρει στην εκπομπή «Αταίριαστοι».
«Η χώρα μας δεν είναι καλά και πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Βλέπουμε τους ανθρώπους μας στη Θεσσαλία, όπου την επισκέφθηκα τρείς φορές την προηγούμένη βδομάδα και είδα την απόλυτη καταστροφή» δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον ΣΚΑΪ.
Η ίδια συμπλήρωσε: «Είδα την απόλυτη εγκατάλειψη, έναν πρωθυπουργό να λέει πως δεν χαθηκαν και πολλές ζωές και μία κυβέρνηση που πιστεύει ότι τα έχει καταφέρει. Δεν έγιναν αντιπλημμυρικά έργα, καταστράφηκε η Θεσσαλία, μου άνοιξαν τα σπίτια τους αυτοί οι άνθρωποι».
Όσον αφορά στο εργασιακό νομοσχέδιο η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε: «Σήμερα η κυβέρνηση φέρνει το νομοσχεδιο για να εργάζονται οι εργαζόμενοι χωρίς όριο, χωρίς πλαφόν και χωρίς εγγυήσεις. Φυσικά θα το καταψηφίσουμε. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο κόσμος σήμερα αντιδρά, ευτυχώς πολλοί νέοι αντιδρούν. Η κυβέρνηση έχει μεθύσει από αλαζονία. Η Πλεύση Ελευθερίας είναι μέσα στη βουλή η φωνή της κοινωνίας»
«Το φαινόμενο Κασσελάκη είναι συνδεδεμένο με το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 πούλησε την ψυχή του»
Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και την εκλογική διαδικασία σχολιάζει: «Το φαινόμενο Κασσελάκη είναι συνδεδεμένο με το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 πούλησε την ψυχή του, τα γύρισε, πρόδωσε τον κόσμο, έχασε την αξιοπιστία του και σήμερα εμφανίζεται ένα golden boy που τους παιρνει το κόμμα σε 20 μερες.
Αυτό είναι απολύτως συνδεδεμένο με την εγκατάλειψη αρχών και αξιών στην πράξη, όχι στα λόγια, και βέβαια αυτό που βλέπουμε να γίνεται με ένα μαφιόζικο τρόπο είναι ότι η γυναίκα υποψήφια επιχειρείται να εκκαθαριστεί, εσωτερικά του κόμματος».
«Ο Κασσελάκης είναι η ρεβάνς του Τσίπρα, νομίζω ότι υπάρχει σύνδεση Κασσελάκη – Τσίπρα. Υπάρχει μία ιδιοκτησιακή σχέση κάποιων με τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό έχει αποκαλυφθεί», αναφέρει στην εκπομπή «Αταίριαστοι».
«Η Πλεύση Ελευθερίας είναι η πραγματική αξιωματική αντιπολίτευση καθώς έχουμε συνέπεια πράξεων και έργων».
ολες οι ειδησεις
- Μαζικές μετατοπίσεις πληθυσμών, κίνδυνος στη ναυσιπλοΐα και… άλλα δεινά – Το μεγαλύτερο παγόβουνο του κόσμου αποκολλήθηκε και ταξιδεύει νότια
- HIV: Για πρώτη φορά από το ξέσπασμα του ιού καταγράφεται σημαντική μείωση των φορέων στην Νότια Αφρική
- Ντάνι Άλβες: Aπορρίφθηκε και το τρίτο αίτημα αποφυλάκισής του
- ΣΥΡΙΖΑ: Επιχειρεί να «αλλάξει» την εσωκομματική ατζέντα ο Κασσελάκης – Δείπνο με Κοτζιά στην Καστέλλα
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr