Κρήτη: Οδηγός πέθανε στο τιμόνι από ανακοπή – Το αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα
Το όχημα, που οδηγούσε ένας 70χρονος, για κάποια ώρα κινούνταν ανεξέλεγκτα στο αντίθετο ρεύμα.

Το όχημα, που οδηγούσε ένας 70χρονος, για κάποια ώρα κινούνταν ανεξέλεγκτα στο αντίθετο ρεύμα.
Μία νέα τραγωδία γράφτηκε στους δρόμους της Κρήτης, όταν ένας οδηγός υπέστη ανακοπή και έχασε την ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί στην παλαιά εθνική οδό Χανίων – Κισάμου, όταν στο ύψος γνωστού καταστήματος παιχνιδιών ένα αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω σε διερχόμενο όχημα.
Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες το όχημα, που οδηγούσε ένας 70χρονος, για κάποια ώρα κινούνταν ανεξέλεγκτα στο αντίθετο ρεύμα.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να διαπιστώνουν ότι ο άτυχος οδηγός είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς.
Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον επαναφέρουν στη ζωή δεν τα κατάφεραν καθώς ο ηλικιωμένος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.
ολες οι ειδησεις
- Γλυπτά του Παρθενώνα: «Ήρθε η ώρα να τα δώσουμε πίσω» λέει τώρα ο Πιρς Μόργκαν (Βίντεο)
- Ηράκλειο: Από στικάκια νικοτίνης η λιποθυμία των μαθητών στο Γυμνάσιο Αλικαρνασσού – Στο νοσοκομείο τα παιδιά
- Βρετανία: Επτά χρόνια μετά το δημοψήφισμα για το Brexit, οι περισσότεροι θέλουν την επανένταξη της χώρας στην ενιαία αγορά
- Βόλος: Ο Δήμος έστησε φάτνη με «ζωντανά ζώα» – Την παρέμβαση εισαγγελέα ζητούν οι κτηνίατροι
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr