Κυριάκος Πιερρακάκης: Κουμπάρος στον γάμο του υπουργού Οικονομικών της Ρουμανίας (Βίντεο)
Ακολούθησε δεξίωση για τους προσκεκλημένους στο Βουκουρέστι.
Ακολούθησε δεξίωση για τους προσκεκλημένους στο Βουκουρέστι.
- Ο Αλεξάντρου Ναζάρε και η Μαρία Μιχάλι παντρεύτηκαν στο Βουκουρέστι.
- Η θρησκευτική τελετή έγινε στην ορθόδοξη εκκλησία Casin.
- Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Κυριάκος Πιερρακάκης.
- Το μυστήριο τελέστηκε στα ρουμανικά και στα ελληνικά, σύμφωνα με ρουμανικά ΜΜΕ.
- Στην τελετή παρευρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και πρόσωπα από τον πολιτικό χώρο.
Ο υπουργός Οικονομικών της Ρουμανίας, Αλεξάντρου Ναζάρε, παντρεύτηκε την τραγουδίστρια παραδοσιακής μουσικής Μαρία Μιχάλι, με κουμπάρο τον Κυριάκο Πιερρακάκη, σε θρησκευτική τελετή στο Βουκουρέστι.
Ο 46χρονος Ρουμάνος πολιτικός και η Μαρία Μιχάλι αντάλλαξαν όρκους στην ορθόδοξη εκκλησία Casin, παρουσία συγγενών, φίλων και προσώπων από τον πολιτικό χώρο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η τελετή σε ελληνικά και ρουμανικά
Ρουμανικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν ότι το μυστήριο τελέστηκε τόσο στα ρουμανικά όσο και στα ελληνικά. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο πρώην ευρωβουλευτής Κριστιάν Μπουσόι, ο Στελιάν Μπουτζντουβεάνου, ο Τανάζε Στάμουλε, ο Τσίπριαν Λαντούνκα και ο Στέλιαν Νίστορ.
Η νύφη έφτασε στον ναό συνοδευόμενη από τον πατέρα της, σε μία από τις στιγμές της τελετής που ξεχώρισαν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη Ρουμανία.
Η εμφάνιση του ζεύγους και του Κυριάκου Πιερρακάκη
Η Μαρία Μιχάλι επέλεξε λευκό νυφικό με κορσέ που είχε λουλουδένιες εφαρμογές και εφαρμοστή φούστα σε γραμμή γοργόνας. Το σύνολο συμπλήρωναν μακριά ουρά και πέπλο, ενώ η ανθοδέσμη της περιλάμβανε παιώνιες σε κίτρινες και ροζ αποχρώσεις.
Ο Αλεξάντρου Ναζάρε εμφανίστηκε με μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρο παπιγιόν για τη θρησκευτική τελετή.
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης, που ήταν κουμπάρος του ζευγαριού, φόρεσε μαύρο κοστούμι και μαύρη ριγέ γραβάτα.
Μετά την ολοκλήρωση του γάμου, ακολούθησε δεξίωση για τους προσκεκλημένους.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ολες οι ειδησεις
- Πασχάλης Τσαρούχας – Κατερίνα Νοτοπούλου: Είναι ζευγάρι! Η κοινή φωτογραφία και η δημόσια ερωτική εξομολόγηση
- ΑΕΚ – ΟΦΗ 3-0: Επιβλητική νίκη με πρωταγωνιστές Ρέλβας και Μουκουντί – Τώρα Champions League και ντέρμπι
- Πάτρα: Σοβαρά επεισόδια μετά από γλέντι στα Πρατσικά – Συμπλοκές, φθορές και προσαγωγές
- Μαρία Σολωμού για Μάριο Αθανασίου: «Δεν θα ερχόμουν ποτέ σε ρήξη μαζί του» – Τι είπε για Βίσση και Καρβέλα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr