current views are: 17

17 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση17:00

Λαμπερό δείπνο στο εστιατόριο Nolita του ξενοδοχείου Semiramis

Ένα ξεχωριστό δείπνο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στο εστιατόριο «Nolita» του ξενοδοχείου Semiramis στο Κεφαλάρι 

Δημοσίευση 17:00’

Ένα ξεχωριστό δείπνο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στο εστιατόριο «Nolita» του ξενοδοχείου Semiramis στο Κεφαλάρι 

Ένα ξεχωριστό δείπνο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στο εστιατόριο «Nolita» του ξενοδοχείου Semiramis στο Κεφαλάρι λαμπεροί καλεσμένοι, εκεί όπου σε ένα άκρως φιλόξενο περιβάλλον, απόλαυσαν μοναδικές γεύσεις και δημιουργίες εμπνευσμένες από την Ιταλική κουζίνα.

Τη μαγική αυτή βραδιά οργάνωσαν με επιτυχία ο Στέλιος Ιωάννου, ο Σπύρος Μπαλλιάν και ο Γιώργος Ντάβλας.

Σε σχεδιασμό του Λεωνίδα Τραμπούκη και της Ελένης Πεταλωτή από το αρχιτεκτονικό γραφείο LOT,  το bar-restaurant του «Semiramis», «Nolita»  είναι ντυμένο με ξύλο, μάρμαρο, δέρμα και όμορφα υφάσματα που δένουν σε ένα ζεστό, ατμοσφαιρικό σύνολο με custom made λεπτομέρειες.

Στην κουζίνα head chef είναι ο Γιάννης Λιόκας, ο οποίος δημιουργεί, μαζί με τον Ιταλό σεφ Elio Sironi ένα μενού με ιταλικό χαρακτήρα, το οποίο κρύβει πίτσα, ταλιατέλες με λευκή τρούφα από την Άλμπα, ριζότο με σαφράν, καλαβρέζικη ’nduja και ταρτάρ από μοσχαράκι γάλακτος, κοτολέτα Milanese, μοσχαρίσιο φιλέτο Rossini με σπανάκι σοτέ, φουαγκρά και μαύρη τρούφα και πολλά ακόμη.


σχετικα αρθρα