Λεβέντης: Θα είμαι στο συλλαλητήριο – Ο Τσίπρας πρέπει να φάει ένα «χαστούκι»
«Εμείς θα ακυρώσουμε την Συμφωνία με διάγγελμα στα Ηνωμένα Έθνη (…)και θα παραπέμψουμε σε δίκη όσους πήγαν στις Πρέσπες και υπέγραψαν», πρόσθεσε.
«Εμείς θα ακυρώσουμε την Συμφωνία με διάγγελμα στα Ηνωμένα Έθνη (…)και θα παραπέμψουμε σε δίκη όσους πήγαν στις Πρέσπες και υπέγραψαν», πρόσθεσε.
Παρών στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα θα δώσει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων όπως αποκάλυψε μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
«Οπωσδήποτε θα είμαι στο Σύνταγμα, δεν μπορεί να λείπω. Όχι γιατί περιμένω ότι θα φοβηθεί ο Τσίπρας ή θα αλλάξει γνώμη, αλλά γιατί πρέπει να φάει ένα χαστούκι, να δει μέγα πλήθος απέναντί του γιατί δεν πρέπει να διαπράξει προδοσία», είπε ο κ. Λεβέντης
«Δεν πρέπει να κάνει κάτι που δεν θέλει ο λαός, κάτι που το κεφάλι τους το κλούβιο πιεστικά επιδιώκει, κόντρα στη θέληση ενός λαού, θέλουν να προχωρήσουν σε μία συμφωνία χωρίς να υπολογίσουν τις συνέπειες», συμπλήρωσε.
«Εμείς θα ακυρώσουμε την Συμφωνία με διάγγελμα στα Ηνωμένα Έθνη, θα κάνουμε και δημοψήφισμα, έστω εκ των υστέρων και θα παραπέμψουμε σε δίκη όσους πήγαν στις Πρέσπες και υπέγραψαν την Συμφωνία αυτή», πρόσθεσε.
ολες οι ειδησεις
- Ταξίδι στο χρόνο – Η Αθήνα του 1958 και η συνοικία της Κυψέλης (Βίντεο)
- Μουντιάλ 2026: «Σαφάρι» για fake καταλύματα λίγο πριν τη σέντρα στις ΗΠΑ
- «Gamechanging Team», η πραγματική ομάδα – όνειρο του Μουντιάλ
- Πρόστιμα εφορίας: Ποιοι απαλλάσσονται αναδρομικά – Τι αλλάζει για εκπρόθεσμες δηλώσεις
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr