Λιονέλ Μέσι: Η δημόσια στήριξη της Αντονέλα Ροκούζο μετά την πρόκριση της Αργεντινής
Η σύζυγος του Λιονέλ Μέσι ποζάρει με τους τρεις γιους της, Τιάγκο, Ματέο και Τσίρο.
Η σύζυγος του Λιονέλ Μέσι ποζάρει με τους τρεις γιους της, Τιάγκο, Ματέο και Τσίρο.
Η Αντονέλα Ροκούζο εξέφρασε δημόσια τη χαρά της για την πρόκριση της Αργεντινής στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2026, μετά τη νίκη με 3-2 επί της Αιγύπτου στην Ατλάντα, το βράδυ της Τρίτης 7 Ιουλίου. Η σύζυγος του Λιονέλ Μέσι παρακολούθησε τον αγώνα από τις κερκίδες μαζί με την οικογένειά της και στη συνέχεια ανάρτησε φωτογραφίες στο Instagram.
Στις εικόνες που δημοσίευσε, η Αντονέλα Ροκούζο ποζάρει με τους τρεις γιους της, Τιάγκο, Ματέο και Τσίρο. Και οι τέσσερις φορούν τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής με το νούμερο 10, το οποίο έχει ταυτιστεί με τον Λιονέλ Μέσι.
Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Εμπρός Αργεντινή! Λιονέλ Μέσι δεν υπάρχουν πια λόγια». Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να δείξει την υπερηφάνεια της για τον αρχηγό της Αργεντινής και την πορεία της ομάδας στο Μουντιάλ 2026.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η Αντονέλα Ροκούζο στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι
Η Αντονέλα Ροκούζο βρίσκεται σταθερά δίπλα στον Λιονέλ Μέσι από τα παιδικά τους χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνος ήταν 9 ετών, πριν η ποδοσφαιρική του πορεία τον οδηγήσει στην Ισπανία.
Η απόσταση δεν έβαλε τέλος στη σχέση τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Αντονέλα είχε στο μεσοδιάστημα μια σύντομη σχέση, όμως όταν ο Μέσι επέστρεψε, οι δυο τους ήρθαν ξανά κοντά. Ο πρώην σύντροφός της είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά: «Τουλάχιστον με παράτησε για τον Μέσι!».
Η κοινή τους διαδρομή συνεχίστηκε με γάμο και οικογένεια, ενώ η Ροκούζο παραμένει συχνά παρούσα στις μεγάλες στιγμές του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.
Η ανατροπή της Αργεντινής απέναντι στην Αίγυπτο
Ο αγώνας της Αργεντινής με την Αίγυπτο είχε έντονη εξέλιξη. Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ενώ ο ίδιος έχασε πέναλτι, πριν συμβάλει στην επιστροφή της «αλμπισελέστε».
Ο Μέσι πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, ανοίγοντας τον δρόμο για την τελική ανατροπή και τη νίκη με 3-2. Με το αποτέλεσμα αυτό, η Αργεντινή εξασφάλισε την πρόκριση στους προημιτελικούς του Μουντιάλ 2026.
Μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο αρχηγός της Αργεντινής εμφανίστηκε συγκινημένος, ενώ οι συμπαίκτες του τον σήκωσαν στα χέρια. Η εικόνα αυτή προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Αντονέλα Ροκούζο στα social media.

ολες οι ειδησεις
- ΔΕΠΑ Εμπορίας: Ένας καθετοποιημένος ενεργειακός όμιλος στη νέα εποχή της αγοράς
- Κηφισιά: Σπείρα τρόμου στον ΗΣΑΠ – Αλλοδαποί αρπάζαν αλυσίδες από τον λαιμό γυναικών με βίαιο τρόπο (Φωτό)
- Εύοσμος: Είχε «πειράξει» τον μετρητή ρεύματος στην μονοκατοικία που έμενε – Συνελήφθη 36χρονος
- Στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου η φετινή Athens Flying Week στην Τανάγρα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr