Μάικλ Τζόρνταν: Δωρεά 10 εκατομμυρίων δολαρίων σε νοσοκομείο προς τιμήν της μητέρας του
Το νοσοκομείο και δη η νευρολογική του κλινική, θα φέρει πλέον το όνομα της Ντελόρις Τζόρνταν, η οποία είναι γνωστή για τις φιλανθρωπίες της.
Το νοσοκομείο και δη η νευρολογική του κλινική, θα φέρει πλέον το όνομα της Ντελόρις Τζόρνταν, η οποία είναι γνωστή για τις φιλανθρωπίες της.
O Mάικλ Τζόρνταν έδωσε 10 εκατομμύρια δολάρια σε νοσοκομείο του Γουίλμινγκτον προς τιμήν της μητέρας του, η οποία είναι γνωστή για τις φιλανθρωπίες της μέσω του ιδρύματος του οποίου προεδρεύει.
Το νοσοκομείο και δη η νευρολογική του κλινική, θα φέρει πλέον το όνομα της Ντελόρις Τζόρνταν.
“Η μητέρα μου με έμαθε τη σημασία της ευσπλαχνίας και της συνδρομής στην κοινότητα.
Δεν μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τρόπο για να την τιμήσω, βοηθώντας όσους το χρειάζονται περισσότερο για την καλύτερη δυνατή φροντίδα τους σε νευρολογικά νοσήματα”, δήλωσε ο GOAT για τη μεγάλη του δωρεά.
Τα χρήματα θα διατεθούν για ασθενείς με εγκεφαλικά, Αλτσχάιμερ ή Πάρκινσον.
ολες οι ειδησεις
- Γιατί το συνέδριο της ΝΔ έδειξε εκλογές το φθινόπωρο
- Ο Τσίπρας επιστρέφει πάνω στα συντρίμμια που ο ίδιος δημιούργησε – Τα ψέματα τέλειωσαν – Δείτε το βίντεο
- Κάηκε η Νέα Φιλαδέλφεια στην φιέστα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ – Ο κόσμος πανηγύρισε με την ψυχή του (Βίντεο)
- Βασίλης Κικίλιας: Ψηφιακό άλμα για το Λιμενικό Σώμα με τεχνητή νοημοσύνη και drones
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr