24 Νοεμβρίου 2022
Δημοσίευση16:08

Μάρα Ζαχαρέα: Τα παιδιά μου δεν θέλουν να ασχοληθούν με τη δημοσιογραφία – Κάνω προτάσεις κάθε χρόνο, τρώω πόρτα

Μάρα Ζαχαρέα: «Ο γιος μου ασχολείται με την πολιτική επικοινωνία, η κόρη μου θέλει να ασχοληθεί με τη ζωγραφική»

Δημοσίευση 16:08’
Μάρα Ζαχαρέα για τα παιδιά της

Μάρα Ζαχαρέα: «Ο γιος μου ασχολείται με την πολιτική επικοινωνία, η κόρη μου θέλει να ασχοληθεί με τη ζωγραφική»

Η Μάρα Ζαχαρέα παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής του «Happy Day». Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star μίλησε για τα παιδιά της και τον Θοδωρή Ρουσόπουλο. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο. απορρίπτονται.

«Μάχη στον ανταγωνισμό γίνεται κάθε χρόνο, δεν έχει διαφορά για μένα. Ορισμένες εκπομπές νιώθουν την ανάγκη να λένε συνέχεια ‘έχουμε κάνει ρεπορτάζ κι εμείς κάνουμε ρεπορτάζ’. Μα είναι δουλειά σου να κάνεις ρεπορτάζ όταν καταπιάνεσαι με τέτοια ζητήματα. Αν τα κάνεις σωστά, για μένα ο καθένας μπορεί να το κάνει» είπε αρχικά.

«Είμαι παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων και γενική διευθύντρια, αυτό είναι μεγάλο βάρος και δεν βλέπω να μπορώ να το κάνω για πολύ καιρό ακόμα αυτό το πακέτο όλο μαζί. Θα άφηνα την παρουσίαση, την κάνω πάρα πολλά χρόνια» τόνισε σε άλλο σημείο.

«Θα ήθελα περισσότερη ενημέρωση στο Star. Το κανάλι είναι ψυχαγωγικό, σε αυτό είναι συνεπές, αλλά για τους ανθρώπους της ενημέρωσης αυτό δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Κάνω προτάσεις κάθε χρόνο για ενημερωτικές εκπομπές, τρώω πόρτα…» τόνισε.

«Στην ΕΡΤ μου είχαν πει ότι δεν κάνω καθόλου για παρουσίαση, κάνω μόνο για ρεπορτάζ» υπογράμμισε σε άλλο σημείο η Μάρα Ζαχαρέα.

«Μετά το δελτίο πάω σπίτι μου και αυτό το διάστημα βλέπω Σασμό. Τα παιδιά μου μέχρι στιγμής δεν θέλουν να ασχοληθούν με τη δημοσιογραφία, δεν το έχουν εκδηλώσει και δεν τα πιέζω προς αυτή την κατεύθυνση. Ο γιος μου ασχολείται με την πολιτική επικοινωνία και κάνει τώρα το διδακτορικό του, αλλά θέλει να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα. Η κόρη μου θέλει να ασχοληθεί με τη ζωγραφική και την εικονογράφηση. Εμένα με ενδιαφέρει να βρουν και να κάνουν αυτό που τα ικανοποιεί και τα κάνει χαρούμενα» ανέφερε για τα επαγγελματικά σχέδια των παιδιών της.

Δείτε το βίντεο

«Θα ήθελα περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου, αλλά νομίζω ότι μία σκληρά εργαζόμενη μητέρα σε όποιο μετερίζι κι αν βρίσκεται, το ίδιο θα πει» είπε στη συνέχεια η Μάρα Ζαχαρέα.

«Για να πάω στην Πάρο μόνιμα θα πρέπει να με ακολουθήσει και ο Θόδωρος. Τη σχέση μου με τον Θόδωρο την έχω πληρώσει επαγγελματικά αλλά είναι όλα μέσα στη ζωή τελικά» σχολίασε για τον σύζυγό της.