current views are: 101

16 Μαρτίου 2023
Δημοσίευση19:50

Μια ακόμη προσαγωγή για την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη – Χειροπέδες σε 35χρονο

Είχαν προηγηθεί δύο συλλήψεις νεαρών

Δημοσίευση 19:50’
Βαρουφάκης

Είχαν προηγηθεί δύο συλλήψεις νεαρών

Σε μια ακόμη προσαγωγή ατόμου για την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη προχώρησε η κρατική ασφάλεια. Πρόκειται για άτομο ηλικίας 35 ετών. Η ανακρίτρια δεν έχει εκδώσει ένταλμα και ζητά την συλλογή περισσότερου προανακριτικού υλικού.

Ο 35χρονος φαίνεται να μπαίνει στο εστιατόριο και να βγαίνει απωθώντας τον Βαρουφάκη. Η προσαγωγή του έγινε σήμερα μέσα από το αναρχικό μπλοκ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα.

Για την επίθεση σε βάρος του γραμματέα του ΜέΡΑ25, έχει συλληφθεί ένας 19χρονος, ο οποίος ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη κατόπιν σχετικού εντάλματος και ένας Ο 17χρονος που θεωρείτο ο πρώτος ύποπτος από την ΕΛ.ΑΣ.

Ο 17χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ ο ίδιος αρνείται την εμπλοκή του στο βίαιο περιστατικό. Ο 19χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή.

Στον 17χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

 


σχετικα αρθρα