Μπουκώρος στον Alpha Radio 98,9: «Δεν σχολιάζω αποφάσεις πρώην πρωθυπουργών – Ο καθένας κρίνεται από το πώς πολιτεύεται»
Καταλήγοντας ο κ Μπουκώρος υπεραμύνθηκε του ρόλου των βουλευτών τονίζοντας πως είναι μέλη του νομοθετικού σώματος
Καταλήγοντας ο κ Μπουκώρος υπεραμύνθηκε του ρόλου των βουλευτών τονίζοντας πως είναι μέλη του νομοθετικού σώματος
«Δεν σχολιάζω αποφάσεις πρώην πρωθυπουργών. Το κάθε πολιτικό πρόσωπο κρίνεται σύμφωνα με τον τρόπο που τοποθετείται στα πράγματα και πολιτεύεται . Όλες οι πολιτικές κινήσεις έχουν μήνυμα» δήλωσε στον Alpha Radio 98,9 και τον Γιώργο Ευγενίδη, ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος, κληθείς να σχολιάσει την πληροφορία ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν θα παραστεί στο συνέδριο του κόμματος, και ξεκαθάρισε «έχω πάγια αρχή δεν σχολιάζω ούτε τις δηλώσεις ούτε τις αποφάσεις των πρώην πρωθυπουργών».
Για τη συνεδρίαση της η Κ.Ο απάντησε «συγκαλείται πάντα για να πουν οι βουλευτές τις απόψεις τους και να κάνουν κριτική , δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόσος μεγάλος θόρυβος» σημείωσε και με αφορμή το άρθρο των πέντε βουλευτών της ΝΔ σημείωσε «αν απαγορεύτηκε η δυνατότητα των βουλευτών να αρθρογραφούν , να μιλούν και να μεταφέρουν τις απόψεις τους στο εκλογικό σώμα να μου το πουν για να διαφωνήσω, δεν βλέπω γιατί ποινικοποιούνται οι κινήσεις, δεν έχουμε δημοκρατικές αντοχές;» αναρωτήθηκε.
Συνεχίζοντας ο κ. Μπουκώρος είπε «η παράταξη μας έχει αποδείξει ότι έχει τις ισχυρότερες δημοκρατικές αντοχές από όλες τις παρατάξεις για αυτό και ο διάλογος είναι ανοιχτός στον οποίο διαφωνούμε και στο τέλος προχωράμε» ενώ ειδικά για το άρθρο των πέντε βουλευτών δήλωσε «προσφέρει στο δημόσιο διάλογο και μας κάνει πλουσιότερος εγώ δεν είδα δομική αμφισβήτηση, οι συνάδελφοι είπαν ότι έχει επιτυχίες το επιτελικό κράτος και χρειάζεται βελτιώσεις» τόνισε.
Καταλήγοντας ο κ Μπουκώρος υπεραμύνθηκε του ρόλου των βουλευτών τονίζοντας πως είναι μέλη του νομοθετικού σώματος, και ζήτησε να τους δίνεται η δυνατότητα να ασκούν κοινοβουλευτικό έλεγχο και να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη η γνώμη τους «όπως κρίνεται η κυβέρνηση κρίνονται και οι βουλευτές για την παρουσία τους στη βουλή» τόνισε ο κ. Μπουκώρος και υπογράμμισε την ανάγκη της πολιτική ωρίμανσης.
ολες οι ειδησεις
- Η πολιτική αμηχανία δεν κρύβεται πίσω από φθηνές εξυπνάδες
- Δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων για απειλητικό e-mail σε βάρος του Κώστα Τσιάρα
- Καιρός: Σήμερα «καλοκαίρι» και αύριο ξεκινά 10ήμερο αστάθειας με βροχές και καταιγίδες (Βίντεο)
- Ο Τραμπ δημοσίευσε χάρτη με τη Βενεζουέλα ως την «51η Πολιτεία» των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr