NASA: Ο εντυπωσιακός αποχαιρετισμός στον Πελέ
Τον Πελέ αποχαιρέτησε με το δικό της μοναδικό τρόπο ακόμη και η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA), με μια φωτογραφία σπειροειδούς γαλαξία στα χρώματα της Βραζιλίας.

Τον Πελέ αποχαιρέτησε με το δικό της μοναδικό τρόπο ακόμη και η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA), με μια φωτογραφία σπειροειδούς γαλαξία στα χρώματα της Βραζιλίας.
Ο κόσμος του ποδοσφαίρου, και όχι μόνο, θρηνεί από το βράδυ της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου 2022 το χαμό μιας από τις εμβληματικές φυσιογνωμίες του. Ο Βραζιλιάνος θρύλος Πελέ έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Πέμπτης (29/12) σε ηλικία 82 ετών, έπειτα από τεράστια μάχη με τον καρκίνο.
Τον «βασιλιά» αποχαιρέτησε με το δικό της μοναδικό τρόπο ακόμη και η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA), με μια φωτογραφία σπειροειδούς γαλαξία στα χρώματα της Βραζιλίας.
«Σημειώνουμε το θάνατο του θρυλικού Πελέ, γνωστού σε πολλούς ως ο βασιλιάς του “όμορφου παιχνιδιού”. Αυτή η φωτογραφία σπειροειδούς γαλαξία στον αστερισμό Γλύπτη (σ.σ. Sculptor) έχει τα χρώματα της Βραζιλίας».
We mark the passing of the legendary Pelé, known to many as the king of the “beautiful game.” This image of a spiral galaxy in the constellation Sculptor shows the colors of Brazil. pic.twitter.com/sOYfKdTeAJ
— NASA (@NASA) December 29, 2022
ολες οι ειδησεις
- Κορωνοϊός – Επιτροπή Ειδικών: Τέλος στις ΜΕΘ Covid – Νοσηλεία σε όλες τις Εντατικές για τους ασθενείς
- Φρίκη στη Χαλκιδική: 78χρονος βίαζε την ανήλικη βαφτισιμιά του – Της έδινε ναρκωτικά και αλκοόλ
- Από 29 Μαρτίου το «καλάθι των νονών» με 12 κατηγορίες – Ακολουθεί το «καλάθι του Πάσχα»
- Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί» – Καινούργιου: «Σοκ, δεν περίμενα ότι θα έλεγες τέτοιο πράγμα»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr