Απαντήσεις για τα όσα κατέθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο η γραμματέας του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, για σακούλες με χρήματα που πήγαιναν στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παρέμβαση της εισαγγελέως του Δικαστηρίου, ζητά η ΝΔ.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα έγινε γνωστό ότι η εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου πρότεινε να σταλούν στις εισαγγελικές αρχές προς διερεύνηση τα πρακτικά της δίκης με την επίμαχη κατάθεση της κυρίας Ευθαλίας Διαμαντή.
Η πλήρης ανακοίνωση της ΝΔ
Μπορεί ο λαλίστατος, κατά τα λοιπά, κ.Τσίπρας να συνεχίζει τη 12ήμερη αφωνία του για τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις, σχετικά με τις σακούλες με τα μαύρα που πήγαιναν στο κόμμα του, αλλά για πόσο θα συνεχίσει να «πετάει τη μπάλα στην εξέδρα»;
Η Εισαγγελέας της έδρας του Ειδικού Δικαστηρίου ζήτησε, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, τη διαβίβαση των πρακτικών της δίκης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για να ερευνήσει την υπόθεση.
Έτσι, ίσως μάθουμε για τις βαλίτσες και τους φακέλους που έφευγαν από το γραφείο του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Καταλαβαίνουμε πόσο δυσάρεστη είναι αυτή η υπόθεση για τον κ. Τσίπρα αλλά δεν πρόκειται να αποφύγει τις απαιτούμενες απαντήσεις.
ολες οι ειδησεις
- Κατασκοπεία – Το βαρέλι δίχως πάτο: Από τη Μαρία Τσάλλα μέχρι τους Ρώσους που συνελήφθησαν στην Αλβανία
- Ακρίβεια: Οι Έλληνες άλλαξαν την καθημερινότητά τους – Περικοπές στο μπάνιο, «λουκέτο» στο καλοριφέρ
- Κορωνοϊός – Επιτροπή Ειδικών: Τέλος στις ΜΕΘ Covid – Νοσηλεία σε όλες τις Εντατικές για τους ασθενείς
- «Μαρία Τσάλλα»: Η υπάλληλος της ρωσίδας κατασκόπου σπα τη σιωπή της – «Στείλε μου τα πράγματα μέσω ταχυδρομείου»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr