24 Νοεμβρίου 2022
Δημοσίευση11:45

Νέο κατάστημα Street Steaks & More στο Μικρολίμανο για τους λάτρεις των κρεατικών

Street Steaks & More: Στην καρδιά του Μικρολίμανου δημιουργήθηκε ένα περιβάλλον απόδρασης δίνοντας μια ιδιαίτερη άξια στην γαστρονομική σας απόλαυση.

Δημοσίευση 11:45’
iLjwrZZw
STREET STEAKS & MORE

Street Steaks & More: Στην καρδιά του Μικρολίμανου δημιουργήθηκε ένα περιβάλλον απόδρασης δίνοντας μια ιδιαίτερη άξια στην γαστρονομική σας απόλαυση.

Μπροστά στα κότερα που κουνιούνται στο στο Μικρολίμανο, το Street Steak & More μάς ανοίγει την όρεξη με χειροποίητα καλαμάκια και κρεατικά άριστης ποιότητας σε ικανοποιητικές μερίδες και τιμές.

Κάνοντας μια μικρή περιήγηση στο Διαδίκτυο στο Street Steak & More θα πειστείτε ότι πρέπει οπωσδήποτε να το επισκεφθείτε, αφού πολλές κριτικές στο tripadvisor και το google γράφουν τα καλύτερα!

Το Street Steak & More το επιλέγουν τόσο για την ωραία ατμόσφαιρα, όσο και για τα ποιοτικά, γευστικά του κρέατα.

Θα διαπιστώσετε το γιατί, μόλις μπείτε στο χαλαρό και cosy χώρο του και το χαμογελαστό προσωπικό του.

Η μετεξέλιξη του παραδοσιακού ψητοπωλείου σε εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών για τους λάτρεις του καλού κρέατος και όχι μόνο.

Με τα καλύτερα υλικά και μια μεγάλη ποικιλία από σαλάτες, πίτες και χορτοφαγικές επιλογές, είναι εγγυημένο πως θα λαχταράς να τα δοκιμάσεις όλα. Κι όλα αυτά σε ένα ζεστό, φιλικό περιβάλλον ή με διανομή στο σπίτι ή στη δουλειά.

Στα κόκκινα καθισματάκια μπορείτε να απολαύσετε τις γνωστές σας αγαπημένες γεύσεις του take out καταλόγου ή και ακόμα να τα πάρετε στο χέρι κάνοντας μια βόλτα στην πανέμορφο παραλιακό πεζόδρομο του Μικρολίμανου.

Κάντε την κράτηση σας στο εστιατόριο Street Steak & More και ένα τραπέζι θα είναι στρωμένο στα μέτρα σας  στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του μπροστά στην θάλασσα.


σχετικα αρθρα