«Nightshift»: Νέα διασκευή από τον Μπρους Σπρίνγκστιν – Δείτε το βίντεο
Σύμφωνα με το Pitchfork το album «Only The Strong Survive» περιέχει 15 μεγάλες επιτυχίες της soul και θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το Pitchfork το album «Only The Strong Survive» περιέχει 15 μεγάλες επιτυχίες της soul και θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου.
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν (Bruce Springsteen) κυκλοφόρησε το δεύτερο single «Nightshift» από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ «Only the Strong Survive». Πρόκειται για διασκευή του «Nightshift» των Commodores. Γράφτηκε από τον τραγουδιστή Γουόλτερ Οράνζ (Walter Orange) σε συνεργασία με τους Ντένις Λάμπερτ (Dennis Lambert) και Φράνν Γκόλντ (Franne Golde), ως φόρος τιμής στους τραγουδιστές της soul/R&B Τζάκι Γουίλσον (Jackie Wilson) και Μάρβιν Γκέι (Marvin Gaye) οι οποίοι πέθαναν το 1984. Το τραγούδι κυκλοφόρησε ως το πρώτο σινγκλ του ομότιτλου άλμπουμ τους τον Ιανουάριο 1985 από την Motown Records.
«Ήθελα να δημιουργήσω ένα album όπου απλά να τραγουδάω. Και τι θα ήταν καλύτερο από το να τραγουδήσω κλασικά Αμερικάνικα τραγούδια από τη δεκαετία του 60 και 70; …Ο στόχος μου είναι το νεότερο κοινό να ζήσει την εμπειρία της ομορφιάς και της χαράς του album, όπως εγώ όταν το άκουσα ολόκληρο», εξήγησε ο αγαπημένος τραγουδιστής. Σύμφωνα με το Pitchfork το album «Only The Strong Survive» περιέχει 15 μεγάλες επιτυχίες της soul και θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου.
ολες οι ειδησεις
- Κατάσκοπος «Μαρία Τσάλλα»: Έτσι έβγαλε ταυτότητα – Πώς «παγίδεψαν» ηλικιωμένο να υπογράψει
- Αίθριος ο καιρός τη Δευτέρα: Μπαίνει επίσημα η Άνοιξη με λιακάδα και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
- Superleague: Βαθμός «χρυσάφι» κόντρα σε ΑΕΚ – Ο Παναθηναϊκός 0-0 στη Φιλαδέλφεια – «Φωνάζουν» για τη διαιτησία οι «πράσινοι»
- Εαρινή ισημερία 2023: Καλώς ήρθες Άνοιξη
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr