Νίκη Λυμπεράκη: Η στιγμή που ο σεισμός πιάνει στο στούντιο του Mega
Δείτε το βιντεο.
Δείτε το βιντεο.
Αισθητός στην Αττική έγινε ο σεισμός των 5,2 ρίχτερ με επίκεντρο την Εύβοια τα ξημερώματα της Τρίτης 9 Σεπτεμβρίου.
Η Νίκη Λυμπεράκη, λίγα λεπτά πριν εμφανιστεί στον αέρα του Mega με την εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» αντιλήφθηκε τον σεισμό στο πλατό της εκπομπής μαζί με τους καλεσμένους της.
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στη συνέχεια ανέφερε στους τηλεθεατές: «Με ενημερώνουν οι συνάδελφοι ότι έχει καταγραφεί παρόλο που δεν ήμασταν στον αέρα. Έχει καταγραφεί από τους συναδέλφους και η στιγμή της σεισμικής δόνησης, εκείνα τα δευτερόλεπτα του σεισμού, εδώ στο στούντιο.
Ήμασταν έτοιμοι να βγούμε στον αέρα», είπε η Νίκη Λυμπεράκη, ενώ πρoβλήθηκε on air το σχετικό απόσπασμα από την στιγμή του σεισμού.
«Τώρα αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε τι γίνεται και νομίζω δεν το καταγράφει με όλη την αγωνία», κατέληξε η Νίκη Λυμπεράκη.
ολες οι ειδησεις
- «Παράθυρο στον εγκέφαλο» η γραφή – Μπορεί να αποκαλύψει τη γνωστική παρακμή
- Πέντε λύσεις για να απαλλαγούμε από τα ενοχλητικά περιστέρια στα μπαλκόνια (Βίντεο)
- Τέλος εποχής για το «The Late Show»: Η εκπομπή που τα έβαλε με τον Τραμπ, έσβησε τα φώτα μετά από 33 χρόνια (Βίντεο)
- Τηλεφωνικές απάτες σε Δυτική Μακεδονία και Δράμα: Συνελήφθησαν δύο άτομα – Πάνω από 120.000 ευρώ η λεία
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr