9 Σεπτεμβρίου 2025
Δημοσίευση: 10:59'

Νίκη Λυμπεράκη: Η στιγμή που ο σεισμός πιάνει στο στούντιο του Mega

Δείτε το βιντεο.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Ρηγοπούλου
Δημοσίευση: 10:59’
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Ρηγοπούλου

Δείτε το βιντεο.

Αισθητός στην Αττική έγινε ο σεισμός των 5,2 ρίχτερ με επίκεντρο την Εύβοια τα ξημερώματα της Τρίτης 9 Σεπτεμβρίου.
Η Νίκη Λυμπεράκη, λίγα λεπτά πριν εμφανιστεί στον αέρα του Mega με την εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» αντιλήφθηκε τον σεισμό στο πλατό της εκπομπής μαζί με τους καλεσμένους της.
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στη συνέχεια ανέφερε στους τηλεθεατές: «Με ενημερώνουν οι συνάδελφοι ότι έχει καταγραφεί παρόλο που δεν ήμασταν στον αέρα. Έχει καταγραφεί από τους συναδέλφους και η στιγμή της σεισμικής δόνησης, εκείνα τα δευτερόλεπτα του σεισμού, εδώ στο στούντιο.
Ήμασταν έτοιμοι να βγούμε στον αέρα», είπε η Νίκη Λυμπεράκη, ενώ πρoβλήθηκε on air το σχετικό απόσπασμα από την στιγμή του σεισμού.
«Τώρα αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε τι γίνεται και νομίζω δεν το καταγράφει με όλη την αγωνία», κατέληξε η Νίκη Λυμπεράκη.


TOP NEWS

uncached