current views are: 17

23 Νοεμβρίου 2021
Δημοσίευση19:32

Νίκος Αντωνιάδης: Ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος παραδέχεται ότι διέκοψε και απέτρεψε διασωληνώσεις – Η μήνυση στον πρωθυπουργό

Παραδέχεται ότι διέκοψε και απέτρεψε διασωληνώσεις – Κάνει λόγο για «πρωτόκολλο θανάτου» σε «νοσοκομεία Νταχάου» που αφήνουν ασθενείς να πεθάνουν «από ασιτία».

Δημοσίευση 19:32’

Παραδέχεται ότι διέκοψε και απέτρεψε διασωληνώσεις – Κάνει λόγο για «πρωτόκολλο θανάτου» σε «νοσοκομεία Νταχάου» που αφήνουν ασθενείς να πεθάνουν «από ασιτία».

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών εις βάρος του αντιεμβολιαστή δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση, στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών αρχών έχει τεθεί και το «πρωτόκολλο θανάτου», που κατά τους δημόσιους ισχυρισμούς του εφαρμόζεται στις ΜΕΘ και μέσω του οποίου, πάντα κατά τον ίδιο, «δολοφονούνται» ασθενείς με κορωνοϊό. Στο πλαίσιο αυτό, οι εισαγγελικοί λειτουργοί διερευνούν εάν από τις παρεμβάσεις του συγκεκριμένου δικηγόρου, στηριζόμενες στο προαναφερόμενο «πρωτόκολλο θανάτου», σε υποθέσεις ασθενών με COVID-19, που νοσηλεύτηκαν και τελικώς κατέληξαν, στοιχειοθετούνται και άλλα βαρύτερα ποινικά αδικήματα. Παρεμβάσεις, τις οποίες παραδέχεται με τον πλέον επίσημο τρόπο ο Νίκος Αντωνιάδης.

«Με τις παρεμβάσεις μου απέτρεψα διασωληνώσεις ή διέκοψα διασωληνώσεις», αναφέρει ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος στο εισαγωγικό μέρος της μήνυσης για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, που κατέθεσε στις 19 Ιουλίου 2021 στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Η μήνυση στρεφόταν κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του υπουργικού συμβουλίου, της επιτροπής λοιμωξιολόγων, των διοικήσεων των νοσοκομείων και του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλειου Πλιώτα και της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργοπούλου, με βασικά εγκλήματα, αυτά των άρθρων 299 και 322 του Ποινικού Κώδικα, ήτοι για την με εξαπάτηση των πολιτών περιαγωγή τους σε κατάσταση στέρησης της ελευθερίας, και της ανθρωποκτονίας με δόλο.

Με βάση τα αναφερόμενα στη μήνυση, «το πρωτόκολλο του θανάτου εφαρμόστηκε προκειμένου να ενισχυθεί το πρωτόκολλο της απάτης, αμφότερα δε εφαρμόστηκαν παράλληλα, προκειμένου να καταστεί δυνατή η εφαρμογή του τρίτου και τελικού πρωτοκόλλου, του μαζικού εμβολιασμού, με τελικό σκοπό την μαζική δολοφονία μέρους του πληθυσμού, σε ένα ξεκάθαρο σχέδιο μείωσής του». Το «πρωτόκολλο θανάτου» στις ΜΕΘ, υπήρξε η σημαία του αντιεμβολιαστή δικηγόρου κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών παρεμβάσεων του μέσω κειμένων και βίντεο τους 18 τελευταίους μήνες. «Ξύπνα, ξύπνα, ξύπνα. Δες, δες και πάρε εμένα. Καταγγέλλω εδώ και 2 μήνες καθημερινά ότι στα δημόσια νοσοκομεία, τα οποία αποκαλώ κολαστήρια, πρωτόκολλο θανάτου, συγκεκριμένο πρωτόκολλο θανάτου. Ότι στα δημόσια νοσοκομεία σκοτώνουν τους παππούδες και γιαγιάδες μας. Ότι στα δημόσια νοσοκομεία σκοτώνουν τους γονείς μας. Οτι στα δημόσια νοσοκομεία σκοτώνουν τους άντρες σας. Ότι στα δημόσια νοσοκομεία σκοτώνουν τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας. Καταγγέλλω ότι υπάρχει λίστα θανάτου, στην οποία σε κάποια δεδομένη στιγμή μπαίνει μέσα ο ασθενής», θα πει σε κάποια από τις πολυάριθμες τοποθετήσεις του στο συνδρομητικό κανάλι του.

5kiqlo1637696214055

Ειδικότερα, στην από 19 Ιουλίου μήνυση του ο Νίκος Αντωνιάδης κάνει λόγο για «εκτελέσεις χιλιάδων άτυχων ανθρώπων» στα δημόσια νοσοκομεία. «Και επειδή, όπως έχει αποδειχθεί, ο ιός SARS-CoV-2 δεν είναι φονικός, ώστε να δύναται η εγκληματική οργάνωση να εμφανίσει ικανό αριθμό θανάτων, προκειμένου να πείσει τους πολίτες για τον “κίνδυνο”, και να περιαγάγει έτσι αυτούς σε κατάσταση στέρησης της ελευθερίας, κατ’ άρθρο 322 Π.Κ., με τελικό σκοπό την εφαρμογή του πρωτοκόλλου του μαζικού εμβολιασμού, “έπρεπε” να εκτελεστούν χιλιάδες άτυχοι άνθρωποι στα δημόσια νοσοκομεία, τα οποία μεταμορφώθηκαν σε κολαστήρια, κάνοντας το Νταχάου και το Άουσβιτς να φαντάζουν μαγευτικοί τόποι διακοπών. Εκτελέστηκαν άνθρωποι και “χρεώθηκαν” οι φόνοι αυτοί στον ιό, ενώ κατ’ εφαρμογή αμιγώς του πρωτοκόλλου της απάτης ως προς τους θανάτους, μεγάλος αριθμός θανάτων, που δεν προκλήθηκαν από δολοφονικές ενέργειες, “χρεώθηκε” και αυτός στον ιό, ενώ ήταν άλλες οι πραγματικές αιτίες των θανάτων αυτών. Οι δύο εκ των δέκα οκτώ νεκροψιών που έχουν διενεργηθεί, ενώ εκκρεμούν αυτή τη στιγμή τέσσερις, απέδειξαν αυτή ακριβώς τη διάσταση, της απάτης εντός της εφαρμογής του πρωτοκόλλου του θανάτου».