Η ώρα των εξηγήσεων για τον πατέρα Αντώνιο έφθασε, καθώς θα εμφανιστεί στην Εισαγγελία Ανηλίκων στις 3 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου, ο πατέρας Αντώνιος και άλλοι εφτά υπάλληλοι ετοιμάζουν αυτή τη στιγμή τα απολογητικά τους υπομνήματα για τις 3 Φεβρουαρίου.
Ενδεχομένως να μη δώσουν εξηγήσεις ούτε εκείνη την ημέρα και να ζητήσουν νέα προθεσμία.
Θέλουν να απαντήσουν σε όλες τις καταγγελίες. Τόσο στις καταγγελίες για ασέλγεια που αφορά στον πατερά Αντώνιο από τις καταγγελίες ενός 19χρονου και ενός 15χρονου όσο και στις καταγγελίες για τις κακοποιητικές συμπεριφορές.
Σε άθλια κατάσταση ο πάτερ Αντώνιος
«Είμαι σε άθλια κατάσταση. Έχω τεθεί σε αργία και έχω παυθεί από τα καθήκοντά μου. Δεν εισπράττω τον μισθό μου ενώ έχουν παγώσει και οι λογαριασμοί μου λόγω της έρευνας που διεξάγεται. Υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε να φάμε εγώ και η οικογένειά μου. Επιβιώνουμε με τη συνδρομή παιδιών που ήταν στην Κιβωτό εργαζόμενων και εθελοντών».
Οι καταθέσεις κατά του πατέρα Αντώνιου και υπαλλήλων φτάνουν τις 30.
Τριάντα ένα πρώην φιλοξενούμενοι στις δομές έστειλαν επιστολή υποστήριξης λέγοντας ότι ο Πατέρας Αντώνιος θα ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο και η αλήθεια θα λάμψει.
Πηγή: Star.gr
ολες οι ειδησεις
- Δέσπω Πύρτσιου στο Newpost: «Αυτό που με οδήγησε στο να σκηνοθετήσω το Football ήταν το σοκ που μου προκάλεσε»
- Η πρώτη αντίδραση της Όλγας Τρέμη μετά τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου (Βίντεο)
- ΠΑΕ Ολυμπιακός και Πάντειο παρουσίασαν την υπηρεσία ακουστικής περιγραφής σε τυφλούς
- Ελένη Ράντου: Η σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της που πάσχει από άνοια
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr