Με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, καθήκοντα Αναπληρωτή Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας αναλαμβάνει ο κ. Θάνος Ντόκος.
Ο κ. Ντόκος έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τον θεσμό του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας
Ποιος είναι ο Θάνος Ντόκος
Ο κ. Θάνος Ντόκος είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Cambridge και έχει διατελέσει ερευνητής στη Γερμανία και στις Ηνωμένες Πολιτείες (Πανεπιστήμιο Harvard).
Έχει εργαστεί στα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών και έχει διατελέσει Διευθυντής Ερευνών και Γενικός Διευθυντής στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) την περίοδο 1999-2019.
Έχει διδάξει στα Πανεπιστήμια Πειραιώς και Αθηνών, στη Σχολή Εθνικής Αμύνης, στη Σχολή Εθνικής Ασφαλείας και στη Διπλωματική Ακαδημία. Έχει ασχοληθεί διεξοδικά με θέματα εθνικής ασφαλείας και ιδιαίτερα με τον θεσμό του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας.
ολες οι ειδησεις
- Σιδηρόδρομοι: Κύριο μέλημα η ασφάλεια όλων, δήλωσε ο Γεραπετρίτης – Πως θα επιτευχθεί το μεγάλο «reset» στα τρένα
- Μερομήνια: Πάσχα με ανοιξιάτικο καιρό, αλλά μετά έρχεται κακοκαιρία με καταιγίδες
- Ρεάλ Μαδρίτης: «Καιροφυλακτεί» για τον Χάρι Κέιν
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Φωτογραφίζεται πάνω σε άλογο φορώντας μονάχα ένα λευκό ύφασμα
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr