24 Νοεμβρίου 2022
Δημοσίευση12:47

Οικονόμου: Δεν μας ικανοποιεί η πρόταση της Κομισιόν για πλαφόν 275 ευρώ

Οικονόμου για Αλέξη Τσίπρα και πλαφόν στο φυσικό αέριο

Δημοσίευση 12:47’
Οικονόμου LIVE

Οικονόμου για Αλέξη Τσίπρα και πλαφόν στο φυσικό αέριο

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, λέγοντας ότι κάνει περιοδείες στην Ελλάδα και εισηγείται την κατάργηση πολιτικών.

Έφερε ως παράδειγμα τις συμφωνίες στην άμυνα που ο κ. Τσίπρα ισχυρίζεται ότι θα καταργήσει όπως και το ταμείο Ανάκαμψης το οποίο υποστηρίζει ότι θα επαναδιαπραγματευθεί. Φαντασιώνεται την ανάσχεση αυτής της πορείας με μια νέα «περήφανη» διαπραγμάτευση η οποία μπορεί να γίνει επικίνδυνη.

Ο πρωθυπουργός τόνισε βαδίζει στον δρόμο της δημιουργίας και ο κ. Τσίπρας στον δρόμο της διάλυσης.

Δεν μας ικανοποιεί η πρόταση της Κομισιόν για πλαφόν 275 ευρώ

Είναι αυτονόητο ότι δεν μας ικανοποιεί η πρόταση της Κομισιόν για πλαφόν 275 ευρώ, είπε ερωτηθείς για το πλαφόν που συζητούν οι υπουργοί Ενέργειας της ΕΕ για το φυσικό αέριο.

Θα επιμένουμε στην πρότασή μας που έχουν αγκαλιάσει και άλλες χώρες και δεν πρέπει να σπαταληθεί και άλλος χρόνος. Κινούμαστε σταθερά προς την κατεύθυνση αυτή και θα επιμείνουμε.

Όσο διαρκεί η κρίση η κυβέρνηση θα στηρίζει την ελληνική κοινωνία, είπε ερωτηθείς αν θα λάβει η κυβέρνηση νέα μέτρα στήριξης. Πρόσθεσε ότι είναι αυτονόητο ότι χρειάζεται νέα στήριξη.

Παρακολουθήστε την ενημέρωση

 

 


σχετικα αρθρα