Δύο μόνο ημέρες έπειτα από τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από την ΑΕΚ, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν ευρεία σύσκεψη. Σκοπός της, να αναλυθούν τα λάθη που οδήγησαν σε μία αποτυχημένη σεζόν και να καταστρωθεί ένα πλάνο που θα επαναφέρει το σύλλογο στις επιτυχίες του πρόσφατου παρελθόντος.
Οι «ασπρόμαυροι» αποχαιρέτησαν πολύ νωρίς την Ευρώπη – αποκλείστηκαν στα προκριματικά του UEFA Europa Conference League από τη Λέφσκι Σόφιας – ενώ τερμάτισαν μόλις τέταρτοι στο πρωτάθλημα της Super League και, όπως προαναφέρθηκε, ηττήθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.
Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρόσκληση του Γιώργου Σαββίδη το απόγευμα της Παρασκευής (26/5), έδωσαν το παρών ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χρήστος Καρυπίδης, ο αθλητικός διευθυντής Ζοσέ Μπότο, και εκ μέρους της διοίκησης οι Μάκης Γκαγκάτσης (αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος), Μαρία Γκοντσαρόβα (μέλος), Κυριάκος Κυριάκος (μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας) και Κώστας Φωτιάδης (δικηγόρος του Ιβάν Σαββίδη).
Για τα αποτελέσματα της συζήτησης θα ενημερωθεί, φυσικά, ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος είναι κι αυτός που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις για το πώς θα πορευτεί ο ΠΑΟΚ στο σχεδιασμό του ενόψει της επόμενης (ακόμη πιο απαιτητικής) σεζόν.
ολες οι ειδησεις
- Θεσσαλονίκη: 35χρονη πρότεινε σε 85χρονο να συνευρεθούν ερωτικά – Του επιτέθηκε όταν εκείνος αρνήθηκε
- Airbnb: Ερχεται νομοσχέδιο με αλλαγές σοκ – Αυστηροί κανόνες και προδιαγραφές που πρέπει να πληρούν τα ακίνητα
- Ασημίνα Ιγγλέζου: Ανέβασε την πιο γυμνή της φωτογραφία και «τσάκισε» το Instagram
- Χριστίνα Ορφανίδου: Το βίντεο που… σάρωσε στο Tik Tok
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr