ΠΑΣΟΚ: Χαμόγελα στην κοινοβουλευτική ομάδα – 41 έδρες και βλέψεις για νέα άνοδο ποσοστών
Οπως ήταν αναμενόμενο τα χαμόγελα περίσσευαν στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ κατά την άφιξη στη Βουλή για την ορκωμοσία της νέας σύνθεσης της Βουλής

Οπως ήταν αναμενόμενο τα χαμόγελα περίσσευαν στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ κατά την άφιξη στη Βουλή για την ορκωμοσία της νέας σύνθεσης της Βουλής
Αυξημένη κατά 19 βουλευτές η κοινοβουλευτική ομάδα ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και με τον πρόεδρο του Κινήματος Νίκο Ανδρουλάκη να είναι ανάμεσα στα «πρωτάκια» του ελληνικού Κοινοβουλίου.
Η κάλπη της 21ης Μαΐου ανέβασε την κοινοβουλευτική δύναμη του ΠΑΣΟΚ στις 41 έδρες έναντι των 22 που είχε το 2019. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται βουλευτής.
Οπως ήταν αναμενόμενο τα χαμόγελα περίσσευαν στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ κατά την άφιξη στη Βουλή για την ορκωμοσία της νέας σύνθεσης της Βουλής.
Το ευτράπελο
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, προς στιγμή δημιουργήθηκε αμηχανία στη πτέρυγα των εδράνων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, καθώς δεν είχε προνοηθεί να κρατηθούν παραπάνω έδρανα για το σύνολο των βουλευτών του κόμματος που έφθασε στους 41 -από 22 που ήταν στις προηγούμενες εκλογές- με αποτέλεσμα περίπου 18 άτομα, ανάμεσα τους και ο Γιώργος Παπανδρέου, να μένουν όρθιοι μέχρι να ρυθμιστεί το θέμα και να αναγκαστούν να αλλάξουν θέσεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ .
ολες οι ειδησεις
- Αλέξης Τσίπρας: Η επόμενη ημέρα ενός «τέως»… 49 ετών – Τέλος εποχής
- Ειδική Αγωγή: Ανακοινώθηκαν 10.000 προσλήψεις προσωπικού – Πότε θα γίνουν – Ποιες θέσεις αφορούν
- Ρόδος: Άγρια συμπλοκή και ξυλοδαρμός 13χρονης μαθήτριας σε γυμνάσιο (Σοκαριστικό βίντεο)
- Ιρλανδία: Έδωσαν μετάλλια σε όλα τα κορίτσια, εκτός από ένα γιατί… ήταν έγχρωμη – Μία συγγνώμη που ήρθε αργά (Βίντεο)
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr