Πάτρα: Έσπασαν τη τζαμαρία για να κλέψουν αλλά πιάστηκαν στη… φάκα
Διάρρηξη σε κατάστημα με χρώματα συνέβη εχθές το βράδυ στις 00:30 στην περιοχή Τέρψη επί της οδού Αγίου Ιωάννη Πράτσικα στην Πάτρα.
Διάρρηξη σε κατάστημα με χρώματα συνέβη εχθές το βράδυ στις 00:30 στην περιοχή Τέρψη επί της οδού Αγίου Ιωάννη Πράτσικα στην Πάτρα.
Διάρρηξη σε κατάστημα με χρώματα συνέβη εχθές το βράδυ στις 00:30 στην περιοχή Τέρψη επί της οδού Αγίου Ιωάννη Πράτσικα στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο νεαροί δράστες χρησιμοποιώντας μια πέτρα και ένα τούβλο κατάφεραν να σπάσουν την τζαμαρία του καταστήματος. Ο ένας δράστης μπήκε μέσα στο κατάστημα με σκοπό να κλέψει και ο δεύτερος έμεινε απέξω για να προσέχει μήπως τους αντιληφθεί κανείς καθώς η τοποθεσία που βρίσκεται το κατάστημα είναι πυκνοκατοικημένη.
Κάτοικοι της περιοχής που άκουσαν τον θόρυβο κάλεσαν την αστυνομία και για κακή τύχη των δραστών περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. βρισκόταν σε πολύ κοντινή τοποθεσία με αποτέλεσμα να φτάσει έγκαιρα στο σημείο.
Συνολικά έσπευσαν τρία περιπολικά και κατάφεραν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να συλλάβουν και τον «τσιλιαδόρο» αλλά και τον δράστη που αφού δεν βρήκε τίποτα στην ταμειακή μηχανή προσπάθησε να αφαιρέσει την κερματοθήκη, όταν όμως είδε τους αστυνομικούς έτρεξε να κρυφτεί στο πίσω δωματιάκι του καταστήματος χωρίς όμως αποτέλεσμα.
ολες οι ειδησεις
- Ταξίδι στο χρόνο – Η Αθήνα του 1958 και η συνοικία της Κυψέλης (Βίντεο)
- Μουντιάλ 2026: «Σαφάρι» για fake καταλύματα λίγο πριν τη σέντρα στις ΗΠΑ
- «Gamechanging Team», η πραγματική ομάδα – όνειρο του Μουντιάλ
- Πρόστιμα εφορίας: Ποιοι απαλλάσσονται αναδρομικά – Τι αλλάζει για εκπρόθεσμες δηλώσεις
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr