current views are: 57

26 Ιανουαρίου 2023
Δημοσίευση06:59

Ψευτογιατρός: Αυτό είναι το ιατρείο του συνεργού του στην Γερμανία –  Είχε ελληνικό ΑΦΜ

Αν και εξακολουθεί να μην συνεργάζεται με τις ελληνικές αρχές, κατά την έρευνα της Αστυνομίας, προέκυψε πως ο Γερμανός γιατρός είχε εκδώσει μέχρι και ελληνικό ΑΦΜ το 2011.

Δημοσίευση 06:59’
Ψευτογιατρός

Αν και εξακολουθεί να μην συνεργάζεται με τις ελληνικές αρχές, κατά την έρευνα της Αστυνομίας, προέκυψε πως ο Γερμανός γιατρός είχε εκδώσει μέχρι και ελληνικό ΑΦΜ το 2011.

Σε φάρμα στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο 72χρονος Γερμανός συνεργός του Διονύση Τριανταφύλλου.

Η κλινική στη Γερμανία την οποία διηύθυνε και στην οποία έκανε τις δήθεν θεραπείες σε ασθενείς φαίνεται πως έχει κατεβασμένα τα τηλέφωνα.

Όταν παίρνεις τηλέφωνο,  σου απαντά ο αυτόματος τηλεφωνητής και σου λέει «πήρατε στο ιατρείο του τάδε. Έχουμε πάρα πολλή δουλειά και προς το παρόν δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας’’», αναφέρει ο , πρώην πρόεδρος ελληνικής κοινότητας στη Γερμανία, Ιωάννης Διαμαντίδης.

Το Mega παρουσίασε  το εσωτερικό αυτής της κλινικής στην οποία συνέρρεαν δεκάδες ασθενείς από όλον τον κόσμο και που μέσα στην απελπισία τους πλήρωναν όσο- όσο για να γιατρευτούν από τον Γερμανό γκουρού.

«Κυρίως το πάρκινσον, σκλήρυνση κατά πλάκας ακόμα και αλτσχάιμερ. Θεραπεύουμε καρκινοπαθείς, ασθενείς με σύνδρομο Down, χρόνιες λοιμώξεις, όπως τη νόσο του Κρον», έλεγε ο Γερμανός συνεργός.

Κι αυτός λοιπόν, ο γιατρός που υποσχόταν γιατρειά για κάθε πιθανή ασθένεις και ο οποίος δήλωνε γενετιστής και βιοχημικός από το 1976.

«Είμαι ο dr. […] γιατρός και γενετιστής από το νότιο κομμάτι της Γερμανίας. Ασχολούμαστε με κύτταρα, με την κυτταρική θεραπεία από το 1976 και θεραπεύουμε πολλούς ανθρώπους από ασθένειες».

Στον κατάλογο του Ιατρικού Συλλόγου Βυτεμβέργης μπήκε μόλις τον Μάιο του ’21, δηλαδή δύο χρόνια πριν, και όχι με την ιδιότητα του γενετιστή, του ογκολόγου, του νευρολόγου ή του βιοχημικού- όπως συστηνόταν – αλλά με την ιδιότητα του γενικού γιατρού.

Σύμφωνα με έγγραφο του Ιατρικού Συλλόγου Βυρτεμβέργης, ο Γερμανός έχει κάνει έναρξη ιατρικής απασχόλησης την 1η Μάϊου 2021, φέρει τον τίτλο «Ειδικού γιατρού Γενικής Ιατρικής» και από το 1994 έως 2019 ήταν μέλος ομαδικού ιατρείου.

«Σύλλογος νόμιμων ιατρών ασφάλισης υγείας. Με την κάρτα σου, πηγαίνεις. Δίνεις την κάρτα σου και πληρώνεται ο γιατρός. Σε αυτό το σύλλογο δεν υπάρχει αυτός. Δεν είναι εκεί γραμμένος», συμπλήρωσε ο κ. Διαμαντίδης.

 Είχε ελληνικό ΑΦΜ

Αν και εξακολουθεί να μην συνεργάζεται με τις ελληνικές αρχές, κατά την έρευνα της Αστυνομίας, προέκυψε πως ο Γερμανός γιατρός είχε εκδώσει μέχρι και ελληνικό ΑΦΜ το 2011.

«Ο Γερμανός έχει ΑΦΜ στην Ελλάδα. Όταν πηγαίνεις να πληρώσεις κάποιον στη Γερμανία γιατί κι εγώ πήγαινα στη Γερμανία και τα χρήματα πληρώνονταν εκεί. Ο Γερμανός δεν ήθελε γιατί η φορολογία των Γερμανών βάραγε στο κεφάλι γι’ αυτό έβγαλε ΑΦΜ εδώ. Γι’ αυτό κι έκλεισε και την κλινική του στο τέλος. Αλλά έχει οικονομήσει. Όλον τον κόσμο γύρναγε», είπε ένα από τα θύματα.

Το ελληνικό ΑΦΜ του λοιπόν, εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2011 στη ΔΥΟ Κορωπίου, στην οποία άλλωστε ανήκει και ο Έλληνας ψευτογιατρός. Για έδρα είχε δηλώσει το γραφείο που διατηρούσε τότε ο φυσιοθεραπευτής στο Λαγονήσι ενώ ως αντικείμενο είχε την παροχή υπηρεσιών γενικής ιατρικής.

«Είχε κάνει μέσα σε εκείνο το φυσιοθεραπείο, έκανε ένα χώρο- γραφείο του Γερμανού. Ξέρετε πόσος κόσμος ήταν από εκεί απ’ έξω; 100 – 300. Απόδειξη ως φυσιοθεραπευτής έκοβε. Το θέμα ήταν του Γερμανού γιατί δεν έκοβε», συμπλήρωσε το θέμα.

Αποδείξεις για την παροχή υπηρεσιών μπορεί να μην έκοβε, όπως καταγγέλλεται στο LIVE NEWS, αλλά ο Γερμανός είχε μεριμνήσει να τυπώσει σημειωματάρια με τη δική του σφραγίδα.

Τι εντόπισαν οι Αρχές

Στο σημειωματάριο με χειρόγραφες σημειώσεις, που βρέθηκε στο σπίτι του Διονύση Τριανταφύλλου, αναγράφονται στο πάνω μέρος μεταξύ άλλων Dr [όνομα], γενικός ιατρός, [διεύθυνση] στο Λαγονήσι, όμοια με αυτά που χρησιμοποιούν οι γιατροί όταν συνταγογραφούν.

Στις 12 Ιανουαρίου, οι γερμανικές αρχές πραγματοποίησαν έλεγχο τόσο στο σπίτι του 72χρονου όσο και στην κλινική του. Τον βρήκαν μέσα στο σπίτι του καθώς είχε επιστρέψει στη Γερμανία για τις διακοπές του Χριστουγέννων με τη σύζυγο του μάλιστα να συνοδεύει τους αστυνομικούς στην κλινική.

Κατά την έρευνα στην κλινική, βρέθηκαν εντός καταψύκτη και κατασχέθηκαν 20 γυάλινα φιαλίδια με άγνωστο σκεύασμα. Εκείνη την ώρα, η σύζυγος του Γερμανού δήλωσε προφορικά στους αστυνομικούς «Αυτό δεν το κάνουμε εδώ και χρόνια πλέον», εννοώντας προφανώς την θεραπεία με τα συγκεκριμένα σκευάσματα.

Σε ερώτηση των αστυνομικών αν υπάρχουν φάκελοι Ελλήνων ασθενών στο ιατρείο του συζύγου της, εκείνη υπέδειξε ως ενορχηστρωτή των πάντων τον Έλληνα φυσιοθεραπευτή.

«Ο Έλληνας ιατρός έφερνε πάντα μαζί του τους ασθενείς και τα έγγραφα τους και κατόπιν τα έπαιρνε και πάλι μαζί του στην Ελλάδα. Εμείς δεν τηρούσαμε φακέλους. Ο σύζυγος μου παρείχε μόνο συμβουλευτική θεραπεία», είπε η σύζυγος του Γερμανού συνεργού.

Ο συμβουλευτικός ρόλος πάντως που θέλει να παρουσιάσει πως είχε στην υπόθεση δεν συνάδει ούτε με την έκδοση ελληνικού ΑΦΜ πριν 12 χρόνια ούτε με την ύπαρξη email θυμάτων στον προσωπικό του υπολογιστή ούτε με τις συνταγογραφήσεις που έδινε σε ασθενείς, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο.

– Ψευτογιατρός: Σου έχει γράψει ένα ένζυμο το οποίο είναι αντιφλεγμονώδες ένζυμο φυτικό. Λέγεται ;;;

– Θύμα: Στο φαρμακείο…

– Ψευτογιατρός: Στο φαρμακείο. Εάν δεν το βρεις θα μου πεις να στο φέρω εγώ. Έχει εδώ στο Κορωπί.

Εκτός από τα μπουκαλάκια με πεπτίδια, ο 72χρονος φαίνεται πως είχε καταπιαστεί και με τον κλάδο της ομορφιάς, ΚΑΡΤΑ πλασάροντας αυτά τα χάπια που όπως έλεγε καθυστερούν τη γήρανση, ξαναγίνεσαι 25 χρονών και κοστίζουν 424 δολάρια το κάθε κουτί.

 


σχετικα αρθρα