current views are: 13

28 Απριλίου 2020
Δημοσίευση11:50

Σάλος με δημοσιογράφο του BBC: «Έκανε» σεξ σε σποτ για να μαζέψει χρήματα για το σύστημα υγείας

Το χιουμοριστικό βίντεο δεν έκανε τους υπεύθυνους του BBC να γελάσουν. Απεναντίας, ζήτησαν από τη δημοσιογράφο να αφαιρέσει τις «καυτές» σκηνές.

Δημοσίευση 11:50’
e90eb1588074685019

Το χιουμοριστικό βίντεο δεν έκανε τους υπεύθυνους του BBC να γελάσουν. Απεναντίας, ζήτησαν από τη δημοσιογράφο να αφαιρέσει τις «καυτές» σκηνές.

Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία βίντεο με δημοσιογράφο του BBC στο οποίο παριστάνει πως κάνει σεξ με τον σύντροφό της στο… πλαίσιο καμπάνιας για τη συγκέντρωση χρημάτων για το σύστημα υγείας της χώρας.

Η Έμα Βάρντι, η οποία είναι ανταποκρίτρια του BBC στην Ιρλανδία, συμμετείχε σε ένα βίντεο-παρωδία του τραγουδιού I Want to Break Free, επιλέγοντας να τραγουδάει τους στίχους στο κρεβάτι έχοντας από πάνω της τον φίλο της, Άαρον Άνταμς. Όταν οι υπεύθυνοι του BBC είδαν το βίντεο, το θεώρησαν «ακατάλληλο» και ζήτησαν να αφαιρεθούν οι επίμαχες σκηνές. Παράλληλα έστειλαν ηλεκτρονικό μήνυμα στους εργαζόμενους για να τους θυμίσουν τις οδηγίες που υπάρχουν από το BBC για τη συμπεριφορά στα social media.

Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο από το βίντεο που δημιουργήθηκε από τον Άνταμς – ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή- και δημοσιεύτηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αλλά και στην σελίδα στο Facebook της ομάδας του. Σκοπός ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα από την ομάδα για να δωθούν στο NHS και τη μάχη κατά του κορωνοϊού. 

«Η πρόθεση του βίντεο ήταν χιουμοριστική, ωστόσο η Έμα παραδέχεται πως ήταν ακατάλληλο και το αφαίρεσε», ανέφερε από την πλευρά του εκπρόσωπος του BBC.