Σέρρες: Εξαπάτηση και κλοπή με λεία 150.000 ευρώ – Προσποιήθηκαν υπαλλήλους της ΔΕΗ
Άγνωστοι, προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ, στο Αηδονοχώρι Σερρών, έκλεψαν 150.000 ευρώ!
Εκατόν πενήντα χιλιάδες ευρώ φέρεται να έκλεψαν, με τη μέθοδο της εξαπάτησης, από δύο αδελφές ηλικίας 76 και 80 χρόνων, άγνωστοι, προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ, στο Αηδονοχώρι Σερρών.
Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης, ένας άγνωστος άνδρας μπήκε στο διόροφο σπίτι στο Αηδονοχώρι, όπου διαμένουν οι ηλικιωμένες και επικαλούμενος ιδιότητα υπαλλήλου της ΔΕΗ, τις προειδοποιησε για δήθεν κίνδυνο πρόκλησης «βραχυκυκλώματος», από υποτιθέμενες προγραμματισμένες εργασίες στην περιοχή και τις “συμβούλεψε” να βγάλουν ότι πολύτιμο έχουν από το σπίτι.
Με αυτό τον τρόπο ο δράστης με τη βοήθεια, σύμφωνα με μαρτυρίες και συνεργού του, κατάφερε να αποσπάσει τα χρήματα, τα οποία οι δύο γυναίκες φέρεται να είχαν κρύψει σε μαξιλαροθήκη.
Οι δράστες αναζητούνται.
ολες οι ειδησεις
- Ο καιρός της Δευτέρας: Βροχές και καταιγίδες, με θερμοκρασίες άνοιξης
- Σάμος: Αποφοίτησε ο Σισσέ από το Λύκειο, ο 19χρονος ασυνόδευτος πρόσφυγας – Η συγκινητική επιστολή του
- Βενετία: Τα νερά έγιναν πράσινα – Οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό
- Τίνα Τέρνερ – Η αμύθητη κληρονομιά της «βασίλισσας»: Ποιος θα πάρει τα 250 εκατομμύρια δολάρια
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr