Στάση εργασίας τη Δευτέρα στα λεωφορεία
Χωρίς λεωφορεία θα μείνει η Αθήνα τη Δευτέρα 3 Απριλίου μεταξύ 11.00 και 16:00, καθώς οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12.00 στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ.

Χωρίς λεωφορεία θα μείνει η Αθήνα τη Δευτέρα 3 Απριλίου μεταξύ 11.00 και 16:00, καθώς οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12.00 στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ.
Στάση εργασίας στα λεωφορεία τη Δευτέρα 3 Απριλίου μεταξύ 11.00 και 16:00 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12.00 στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ προκήρυξε το Σωματείο Τεχνικών και Εργαζόμενων ΟΑΣΑ-ΟΣΥ.
Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι μετά την τραγωδία των Τεμπών είναι επιβεβλημένη η διασφάλιση ασφαλών δημόσιων συγκοινωνιών για το κοινό και τους εργαζόμενους μέσω της ανανέωσης του στόλου και την υλοποίηση της υπογεγραμμένης ΕΣΣΕ.
«Η συγκοινωνία είναι δημόσιο αγαθό και η ανθρώπινη ζωή δεν κοστολογείται, η ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία» τονίζουν.
ολες οι ειδησεις
- Formula 1 – GP Ισπανίας: Ο Φερστάπεν την pole position στη Βαρκελώνη – Δεύτερος ο Κάρλος Σάινθ
- Ηγουμενίτσα: Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά – Κατασχέθηκαν συσκευασίες κάνναβης και κοκαΐνης
- Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Η πληρότητα για Κυκλάδες και Αργοσαρωνικό αγγίζει το 100%
- Ραφαέλ Ναδάλ: Σε πέντε μήνες η επιστροφή του «βασιλιά» στα γήπεδα
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr