Συμβολαιογράφοι: Αποχή και αύριο από τους πλειστηριασμούς
Η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε τη συνέχιση της αποχής των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών και αυτήν την Τετάρτη.
Η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε τη συνέχιση της αποχής των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών και αυτήν την Τετάρτη.
Η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος μένοντας σταθερή στις επιδιώξεις της για ασφαλή και εύρυθμη διεξαγωγή των πλειστηριασμών και βελτίωση των υφιστάμενων διατάξεων για την προστασία της πρώτης και μοναδικής κατοικίας, αποφάσισε τη συνέχιση της αποχής των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών και αυτήν την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016, καταγγέλλοντας τις άδικες επιθέσεις εναντίον των συμβολαιογράφων και μεθοδεύσεις οι οποίες καμία σχέση δεν έχουν με την προστασία της πρώτης και μοναδικής κατοικίας, δηλώνοντας για μια ακόμη φορά ότι κανένας πλειστηριασμός κατοικίας δεν θα διενεργηθεί με επισπεύδοντα τις Τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά Ταμεία, και τους ΟΤΑ.
Κατ’ εξαίρεσιν θα διεξάγονται πλειστηριασμοί κατόπιν χορηγηθησομένης αδείας εκ των Συλλόγων ή της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, μετά από σχετικό αίτημα του επί του πλειστηριασμού υπαλλήλου, που θα υποβληθεί κατόπιν έγγραφης αίτησης σε αυτόν από τον επισπεύδοντα.
Ενδεικτικά θα χορηγούνται άδειες για αναγκαστικούς πλειστηριασμούς μεταξύ ιδιωτών, για εκούσιους πλειστηριασμούς, για πλειστηριασμούς με αντικείμενο διεκδικήσεις από διατροφές ή μισθούς εργαζομένων, για πλειστηριασμούς ευπαθών προϊόντων τα οποία κινδυνεύουν να καταστραφούν, για πλειστηριασμούς πλοίων, αεροσκαφών, επαγγελματικών χώρων, βιομηχανικών ή βιοτεχνικών χώρων, ξενοδοχειακών μονάδων, οικοπέδων, αγροτεμαχίων και κινητών πραγμάτων καθώς και για πλειστηριασμούς με επισπεύδοντα τις Τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τους ΟΤΑ, οι οποίοι δεν έχουν αντικείμενο κατοικίες.
ολες οι ειδησεις
- Μπακογιάννης για αποφυλάκιση Γιωτόπουλου: «Το θεωρούμε αυτό Δικαιοσύνη;»
- Παναθηναϊκός: Θέμα ωρών να κλείσει η συμφωνία με Νέστρουπ – Το «who is who» του Δανού τεχνικού
- Ιβάνκα Τραμπ: Η κόρη του Αμερικανού προέδρου στόχος τρομοκράτη των Φρουρών της Επανάστασης
- 7 τρόφιμα που αξίζει να υπάρχουν πάντα στο σπίτι για πιο εύκολη και ισορροπημένη διατροφή
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr