current views are: 377

19 Σεπτεμβρίου 2023
Δημοσίευση19:10

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο και η τηλεφωνική συνομιλία Αχτσιόγλου-Παππά πριν τη στήριξη Κασσελάκη

Αρκετές ώρες πριν ο Νίκος Παππάς ανακοινώσει τη στήριξη του στον Στέφανο Κασσελάκη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την συνυποψήφια του Έφη Αχτσιόγλου

Δημοσίευση 19:10’
Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Αρκετές ώρες πριν ο Νίκος Παππάς ανακοινώσει τη στήριξη του στον Στέφανο Κασσελάκη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την συνυποψήφια του Έφη Αχτσιόγλου

Αρκετές ώρες πριν ο Νίκος Παππάς ανακοινώσει τη στήριξη του στον Στέφανο Κασσελάκη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την συνυποψήφια του Έφη Αχτσιόγλου.

Οι δύο “παλιοί” σύντροφοι αφού σχολίασαν το αποτέλεσμα των εκλογών, έκαναν μια κουβέντα και για την επόμενη μέρα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ιδιαίτερα μετά την πρωτιά του Στέφανου Κασσελάκη.

Η Εφη Αχτσιόγλου έβαλε στην κουβέντα το ενδεχόμενο να “αποδεσμεύσει” τους 12.787 ψηφοφόρους που έδειξαν την προτίμηση τους προς το πρόσωπο του.

Ο Νίκος Παππάς αφού άκουσε την πρόταση της, αποκρίθηκε ότι θα γνωρίζει την απόφαση του εν ευθέτω χρόνο.

Ως γνωστό, την επόμενη μέρα το πρωί ο πρώην υπουργός ανακοίνωσε την αμέριστη στήριξή του προς το πρόσωπο της Στέφανου Κασσελάκη.


σχετικα αρθρα